Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Öncelikle Merhaba

REKLAM ALANI
    mert961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Mert İzmirliyim 16 Yaşındayım ve son 10 gündür bir motor sevdası başladı içimde netten araştırırken bu siteyi gördüm ve çok hoşuma gitti üye oldum daha önce hiç motor kullanmadım diyebilirim bi geçenlerde sürdüm cbf150 hiç motor kullanamadan direk onu kullandım bi kaç kez stop etti felan ama sorun yaşamadm çözdüm yani olayı şimdi abiler sizden istediğim motor karşılaştırması

Başlangıç için Honda CBF 150 mi Yoksa CBR 125 r mi cbr son modeli far tasarımının değişmesiyle birlikte beni büyüledi açıkcası pek bilgim yok motor konusunda ama acayip ilgim var sizlere sormak istediğim bu iki motorun iyi ve kötü yönleri neler ve hangisi daha iyi tamam görünüş olarak cbr ama beni yanıltabilecek bi cevap alırsa cbf de alabilirm önümüzdeli yıl şubatta a2 ehliyete baş vurucam ve bi motor alıcam hangisini almalıyım sizce ?

Şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    maddi imkanın varsa alablrsin iyi sağlam konforlu motorla ama cbr 125 de pek konfor yok o kdar rahat değil manevrası düşük

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

ama tavsiyem yamaha ybr 125
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    yau genjler bayılıyoda, zerre sevemedim bu cbr125'i

daha 2 senen var galiba ehliyet almana, sabırlı ol derim. 2 senede çoook sular akar köprünün altından, zevklerin değişir, beklentilerin değişir.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maddi imkanın varsa alablrsin iyi sağlam konforlu motorla ama cbr 125 de pek konfor yok o kdar rahat değil manevrası düşük

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

ama tavsiyem yamaha ybr 125
    adam elemiş kafasında 2 model i bitirmiş niye adamın kafasını karıştırıyon anlamadımki kardeşim sen cbr 125 al su soğutmalı her zaman su soğutmalıdır
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yau genjler bayılıyoda, zerre sevemedim bu cbr125'i

daha 2 senen var galiba ehliyet almana, sabırlı ol derim. 2 senede çoook sular akar köprünün altından, zevklerin değişir, beklentilerin değişir.
    yok iki sene değil 5-6 ay var

Motosikleti
    arkadas adaha motoru yeni öğreniyomus alsın cbr 125 i virajıalmasında göriyim suanda en ideal motor yamaha ybr 125 ne olursa olsun .karizmatik-ekonomik-konfor onda cbr da adam iki büklüm oluyo geçen 35 km ye yakın gittim sahile inesiye kadar belim ağrıdı racing motor gi,bi yatamıyorsun.direklerim ağrıdı resmen.
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam elemiş kafasında 2 model i bitirmiş niye adamın kafasını karıştırıyon anlamadımki kardeşim sen cbr 125 al su soğutmalı her zaman su soğutmalıdır
    doğru da işte başlangıç olarak kafam karıştı babamda eski motorcu babam cbf 150 al dio cbr gitmez felan dio onda daha önce cbr 600 rr vardı eski model sora sattı ama bilmiyorum babamada dedim yüksek cc alıyım die de izin vermio işte başlangıc için bana bu iki motoru önerdi özellikle cbf yi ama benim gözüm cbr da :D kararsızım hangisi daha dengeli düşerim düşmem daha önce hiç racing de sürmedim :D bilmiyorum şimdi

Motosikleti
    al bi ybr arakana bakma bosver cbf ve cbr ı.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    İki motosikleti de yeterince uzun süre kullandım. o yüzden bence (şahsi fikrimdir) cbf150'yi hiç düşünme bile. ybr 125'i kuvvetle öneririm. hatta başlangıç olarak 10 numara motosiklettir. alımı satımı kolay. parça derdi yok, yakıt derdi yok. hafif ve kıvrak şehir içinde çok keyifli.

cbr125 e gelince o kadar para vermeye değmez derim.

Motosikleti
    YBR istiyor..
    cbr 125

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Ybr 125 ...
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    herkez biliyoki yeni baslıanlar için ilerde büyük mototr kullanacaklar için baslangıç ybr.parçası bol,2.elde peynir ekmek gibi,fiyatı ile 10 numara motor

hlmky85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyogt250r gitti :( gt 650 comet geldi :)) hala...
    maddi durumun nedir bilmiyorum ama cbr125 çok pahalı o paraya hyo250 alınır cbf150 yada ybr125 derim sahsi fikir
    Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
    Nasılsa su akar yatağını bulur...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler