hangisini aldın
hangisini aldın
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
bu konuda babanın tarzıda önemli. Tarzına uygun motor seçmen gerekir.
Maddi durumun iyi ise , bu motordan şaşma derim.
Hayırlı olsun baban kimbilir ne kadar çok sevinecek.
Aldığın motor şu linkteki herhalde; http://www.kymco.com.tr/html/like125.html
Güzel scooter babanın kazasız belasız kullanması dileğiyle.
honda silverwing al
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
arkadaaşlar motor teslim edildi, babama sürpriz yaptım, ama babamdan böyle bir tepki beklemiyordum, motor almama kızdı ne gerek vardı dedi kabul etmedi istemiyorum git yerine ver dedi, baba dedim parasını ödedim dedim, senin paran yada benim param ne farkeder diye cevap verdi, işlerin iyi gitmediğini söyledi yani niye istemiyorsun dedim, gerek olmadığını söyledi benim motorum var dedi kullandığı motorda haojin markaa çin malı motosiklet 2004 den bu yana bu motoru kullanıyordu, bayiye gitmiş faturasını kesme demiş oğlum bana sormadan aldı diye geri verdirtti motoru
yuhh artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------
Alsaydın bir silverwing veya burgman böyle bir tavırla karşılaşmaz aynı zamanda Babanın gözündeki yeri dahada perçinleşmiş olurdu.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
edremitli kardeşim, kusura bakma, niye bilmiyorum ama ben bu hikayenin tek kelimesine inanmadım
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
babam geri verdirtmiş arkadaşım, motoru satan bayide babamın arkadaşı olduğu için problem çıkartmamış, ama gerçekten çok üzüldüm niye geri verdirtti diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------
gerçekten doğru söylüyorum ama inanmak yada inanmamak sizlerin elinde kimseye ispatlayacak değilim, sadece babamın doğum gününde sürpriz yapmak istedim babamda kabul etmedi, napabilirim
Tamam yahu birşey demedik.Ben olsam almazdım onu belirttim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yahu ayıptır söylemesi ben bu arkadaşın;
kaskıma arı girdi,
kız arkadaşım tırnağıyla motoru çizdi,
motorla kız kaçırdık
gibisinden açtığı konuların hiçbirine inanmamıştım.
arkadaş, lüzumsuz bir çaba içerisindesin.
yazık çok yazık
eski kafa insanlar, beninkinede alsam istemez elindekiyle idare etmeyi bilir.
kafana takma senin düşünmen yeter babanı o anlamıştır zaten.
gerek duymamış idareli insan.
sende çok büyük oynadın bilader
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)