kymco çin malı değil...
kymco çin malı değil...
sym gts 250den şaşma derim !
söylediiniz gibi kymco kaliteli bir markaysa kymco da alabilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------
babam 250cc ye binemez şeir içinde kullanacağı için 100 yada 150cc arası olması lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------
grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre
görünüs acısından piaqqo ama sağlamlık acısından activa bence...
[/COLOR]grçekten güzelmiş çantasıda var. tam babam göre [/QUOTE]
begenmen güzel. marka olarak tereddüt etme. saglamlık konusunda şüphen olmasın. kymco bir dünya markasıdır. köklü bir firmadır. yaptıgı modeller arge çalışmasının ürünüdür. sorun yaşayacagını hiç ama hiç sanmam.
motor olarak söyleyecegim ön arka disk orjinal topcase ve beyaz renk tam baba işi. üzerinde tam beyaz atlı prens olur. haydi hayırlısı resimlerini bekleriz.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
begenmen güzel. marka olarak tereddüt etme. saglamlık konusunda şüphen olmasın. kymco bir dünya markasıdır. köklü bir firmadır. yaptıgı modeller arge çalışmasının ürünüdür. sorun yaşayacagını hiç ama hiç sanmam.
motor olarak söyleyecegim ön arka disk orjinal topcase ve beyaz renk tam baba işi. üzerinde tam beyaz atlı prens olur. haydi hayırlısı resimlerini bekleriz.[/QUOTE]
evet arkadaşım kymco like 125 modeli tam babama uygun olduğunu düşünüyorum, topcase si de var hem arka disk, diğer honda ve piaggio arka kampana ve topcase yok fiyatlarıda hemen hemen aynı ben kymco da karar kıldım, serviside bulunduğumuz yerde var fotoları koyucam
Arkadaşım sorunsuz birşey istiyorsan Honda Activa yada Beat al.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Servisi varsa bu alternatifide değerlendirebilirsin..Hoş bir görüntüsü olan bir scooter(beyaz renk tavsiyem)
http://www.sahibinden.com/_sym_fiddl...XQQdisplayitem
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Taiwan Çin değildir , tartışmasına daha öncede parmak atmıştım ama bazı arkadaşlar görmemiş herhalde. Taiwan Cumhuriyetçi Çin dir. ikinci dünya savaşı sonrasında Kayşenk zamanında komunizme karşı cumhuriyetçi ayaklanma sonucu ABD nin desteklediği 20 milyonluk bir bölgedir. Daha sonra Amerikayla Kızıl Çin arasındaki ping pong diplomasi sonucunda BM dahil olmak uzere tüm dünyadaki örgütlerde Çinin bir eyaleti statüsü görmüş bir yerdir. Nufusunun tamamına yakını Çinlidir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 AM ----------
Honda Ps 150 derim
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
honda activa yada beat
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
slm ıstersen bıde Cygnus RS buna bak
Senın gıbı evlatlarım oacagım bılsem evlenırım, Peder sanslı
abi ps150 pahalı onu alacak gücüm yok, activa, yada kymco like 125 alıcam piaggioyu listemden çıkardım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------
arkadaşlar yorumlarınız için tşk ler, ben kararımı verdim, kymco like 125 alıyorum, şimdi bayisine gittim ellerinde var baktım inceledim, ön arka disk fren, arka çanta mevcut km saatleride çok hoş görünüyor, şimdi gidiyorum almaya hadi bakalım yeniden görüşmek üzere
SYM Fiddle'ı incelemeden ve parça fiyatlaırnı karşılaştırmadan karar verme bence. Fiddle'da Like gibi bir Vespa kopyası, ikisi de çok kaliteli, ama bence SYM servis ve parça konusunda Kymco'dan bir adım önde.
fotoğraflarını beklıyoruz hadi hayırlısı olsun
evet arkadaşlar bayiyle anlaştık motoru aldım, 1 saate kadar teslim edecekler, yağını koyucaklar ayarlarını yapacaklarını söylediler, teslim etmeden önce haber verin dedim işyerinin önünde hazırlık yapmam gerektiğini söyledim babam içerdeyken motoru bırakıp gidicekler bende bir not hazırlayıp motorun önüne yapıştırıcam, doğum günün kutlu olsun Babam diye yazıcam
hayırlı olsun edremitli...babanın değerini biliyorsun....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Honda beat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)