Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

bi motorla bi arabalık yeri kaplıyosun park yerinde dedi

REKLAM ALANI
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam güzel cevapta bunun için topik açama gereği niye duydun merak ediyorum...
    Guzel olan seleri paylaşmak için olsa gerek....
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    süper olmuş!
    Ağır metal insanı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde geçen pazar saygı eksiği feribot görevlisiyle kapıştık. 4 motor eskihisardan topçulara geçicez ben 3. sıradayım arkamda da shadow var biz geminin ortasına kamyonun arkasına çektik çünkü tuzlu su sıçrıyor motorun önüne al başına bela. Neyse arkamdaki shadowda bixim öyle geçtiğimizi geç farketti arkasınada araba dayanınca en öne aldı motoru. görevli geldi dediki motorlarınızı öne alın. Bizde dedik alamayız oradan su sıçrıyor. oda dediki ozman ordakini buraya alın. dedik tamam. Sahibi gitti almaya giderkende arkama araba gelince çekemedim dedi. görevli ne dese beğenirsiniz? Çeksene motorunu ( sanki farklı birşey yapıyoruz ya biz ) bizim elemanda sinirlendi çekmiyorum bende para verdim buda taşıt dedi. görevli gitti güvenliği çağırdı biz biz o sırada elemanı ikna ettik motoru koyduk yerine o hala orda bişeyler söylüyor. ağız dalaşına devam ettiler. sonra güvenlik geldi güvenlik gelince de daha çok konuşmaya başladı. bu seferde bizde müdahale ettik na bağırıp duruyorsun gibisinden. ondan sonra görevli bu adma inecek vapurdan diye gitti gei kaptanını çağırdı kaptanda indi aşağıya.

Sonuç ;

Bizden kimseyi gemiden indiremediler.
    Kaptan indiği gibi köşküne geri çıktı.
    Görevli ya gemiden indi yada bir yerlere saklandı seyahat boyunca hiçbir yerde göremedim.
    Güvenlik görevlisi olan şahıs zaten fırtınada uçacak ebatlardaydı.

Bunu anlatmamın sebebi hani biz zor kullandık adamları dağıttık vs için değildi. Ki zaten birşey yapmadık ama kişilerin özellikle kamu hizmetine alınan şahısların konuşma üslüpları o kadar bozuk ki. İnsanlar Saygıdan yoksunlar.

böyle durumlarda hiç tartışmaya girmemek lazım. gayet sakin ve hatta karşı tarafı sinirlendirip kışkırtacak kadar sakin bir şekilde, "kamu malı kendi malınız gibi mi davranıyorsunuz, peki" diyeceksiniz. "ısrarcı mısınız, ona da peki" diyeceksiniz. "öncelikle mal benim malım, hiç bir santimine bile elinizi değdirmeyin bakayım, ardından da polis ve bir de noter çağırın, tutumunuzla ilgili tutanak tutturacağım, ondan sonra o tutanakla ben neler yapacağım bir görelim bakalım" diyeceksiniz. bakın ondan sonra kimler muma dönüyor.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle durumlarda hiç tartışmaya girmemek lazım. gayet sakin ve hatta karşı tarafı sinirlendirip kışkırtacak kadar sakin bir şekilde, "kamu malı kendi malınız gibi mi davranıyorsunuz, peki" diyeceksiniz. "ısrarcı mısınız, ona da peki" diyeceksiniz. "öncelikle mal benim malım, hiç bir santimine bile elinizi değdirmeyin bakayım, ardından da polis ve bir de noter çağırın, tutumunuzla ilgili tutanak tutturacağım, ondan sonra o tutanakla ben neler yapacağım bir görelim bakalım" diyeceksiniz. bakın ondan sonra kimler muma dönüyor.
    Bunlar konuşuldu zaten. bende para verdim buda araç çekmiyoruma gelince iş kişi güvenlik çağırdı. görevli kendi egosunun kurbanı oldu ne güvenlik müdahale etti nede kaptan. Sonuçta bizi herkes tanıyor. Nerdeyse hergün bizden birileri geçiyor oradan. Sonuçta kişinin görevi bu. Deseki beyfendi motorunuzu şuraya çekeiblir misiniz? ne demek sen yeterki iste Ama o ne yaptı çeksene motorunu dedi. Dedi ve kaybetti.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    güzel cevap vermişsin..adam o lafa ne desin artıkkk.
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    devletin işlettiği arabalı vapurlarda falan eğer araçlarla aynı parayı ödüyorsanız size çekin demeye hakları yoktur. hele hele özel güvenlik hiç çağıramazlar zaten özel güvenlik kamu hizmeti işleyişine ters bir oluşumdur. kamusal alanda özel güvenliklerin hadlerini aştığı anda tutanak tutturun.

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam güzel cevapta bunun için topik açama gereği niye duydun merak ediyorum...
    +1 milyon

Geçende rüya gördüm korktum diye konu açmıştın sen kartezyen dikkat çekme çabası içinde olduğunu düşünüyorum nedense.
    We are many...

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    iyi olmuş işte.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı kartezyenx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apartmanın önünde park yerleri var her zaman oraya park ederim.. adamın biri geldi nafızın oğlu bi motorla ,bi arabalık yer kaplıyon binanın bahçesine koysana dedi..
    uyuz oldum adama akşam akşam sen bi arabayla 3 motorluk yeri kaplıyonya dedim ,,,arkasına bakmadan defoldu gitti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------

motora saygı yok ama ağzının payını ii vermişim demi

yerinde ve anlamlı bir cevap olmuş, taşı gediğine koymuşsun
    gece uyuyamamıştır

Motosikleti
    keeway150 sl
    güzel cevapmış harbiden
    [COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +1 milyon

Geçende rüya gördüm korktum diye konu açmıştın sen kartezyen dikkat çekme çabası içinde olduğunu düşünüyorum nedense.
    adam istediği bir konuyu açar benice.

en azından forum hareketleniyor.hep aynı konulara bakmakten sıkılmıştım doğrusu.

ağzının payınıı iyi vermişssin
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guzel olan seleri paylaşmak için olsa gerek....
    forum bu forum paylaşmak gerek burada dersmi çalışacaz yada sadece teknik eğitimmi verecezki anlamıyorum sizi geçen fıstık sarma konusu açtım konu dışına kişliştlendi ..konu dışı motor harici seylerim muhabbet mekaNI değilmi..oğlum ve ben nikli arkadaş sucuk anlatıyo hit oluyo biz fıstık tatlısı açıyon bi banlanmadığımız kaldı çifte sıtandartmı var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kartezyenx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motora saygı yok ama ağzının payını ii vermişim demi
    yine yapmışsın yapacağını

tamam motosiklet de bir taşıt ama küçücük motoru da bir arabalık yere koymak biraz kıroluk oluyor alın kuytu bi köşeye sokuşturun da demiyorum ama hiç başınıza gelmedimi park yeri arayıp da bulamadığınız olmadı mı ? empati yapın biraz . araba sahipleri de haklı sanki . düşünsenize arabayı koyacak yer bulamıyorsunuz birde bakmışsınız ki küçücük bi scooter park yerinde ortalamış duruyor gıcık bi durum ...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi demişsin, artık öğrenecekler motosikletinde yeri olduğunu
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Terbiyesiz bunlar Allaha Şükür Bizim Sitede Motorlar İçinde Kapalı Otopark Var.Daha Motorum Yok Ama Bisikletimi Koyuyorum Ve abimin Motorunu koyuyorum.

Bisikletime Laf Atmayın 300tl Sıfır aldım Ne vergisi Var Ne bi Sorunu BELDEYAMA(YAMAHA) Marka 18 vites(Motorlar Gibi Değil 5-6 vides degil) Dağ Bisikleti Abim MOtorla Geçemedi Yerden BEn Geçebiliyorum.

İnşallah bu ayın sonunda Altima bi Motorda Ben Çekecem
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine yapmışsın yapacağını

tamam motosiklet de bir taşıt ama küçücük motoru da bir arabalık yere koymak biraz kıroluk oluyor alın kuytu bi köşeye sokuşturun da demiyorum ama hiç başınıza gelmedimi park yeri arayıp da bulamadığınız olmadı mı ? empati yapın biraz . araba sahipleri de haklı sanki . düşünsenize arabayı koyacak yer bulamıyorsunuz birde bakmışsınız ki küçücük bi scooter park yerinde ortalamış duruyor gıcık bi durum ...
    olmas ben kasıla kasıla parkederim

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler