bi motorla bi arabalık yeri kaplıyosun park yerinde dedi
Reklamlar
-
bencede kapak yapmışsın çoğunluk motora hiç saygı duymuyor yolda giderken birçok araba ya önüne atlıyor yada birden önünde duruyor ne biçim bir mantıktır bu anlamak güç senin araban varsa benimde arabam motorum kardeşim istediğim yere park ederim yol hakkıda benim,gel sonra böylelerine yolda makas atma!!!
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
-
güzel cevaplar vermiş arkadaşlar ağzınıza sağlık hepimizin başına geliyo park muhabbetinde böle şeyler yok dik yanaştır sen bunu, yada köşelere koy sen motoru arabalar değmeden gecer, gerci benim cevap bellii ( benim malım kıymetlidir kardeşim öle işimi sağlama alırım yiyosa sen dikine koy arabanı
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
-
güzel cevap,bende bazen kullanıyorum bil hassa arabalı vapurda.hani şöyle vapurda motorları yan yana sokuşturuyorlarya uyuz oluyorum vatandaşlara.beleşmi biniyor kardeşim motorlar vapura. ama onlarda işi biliyor arabalı vapurda önümden bir honda cbx 1000 girdi vapura bende peşinden,onun yanına yanaştım ,ama aramızı açıktuttum.görevli geldi ben bekliyorum yanaştırın diyecek benim motora baktı,birde ona hiç bir şey demeden gitti.arka sırayada iki tane maxi scootor.biri honda,diğeri suziki burgman,e onlarda geniş zaten.vapurda düzen karıştı.araba sürücüleri bakıyor tuhaf tuhaf ama çıt yok.neden acaba ?
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
cevap süper olmuş
ağzına sağlık. bi motosikleti sığdıramıyorlar ya nasıl bir insanlıktır bu anlamış değilim..
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
SÜPERMİŞ.. BU GİBİLERE DE BÖYLE CVPLAR LAZIM.
-
güzel cevap
Life is what happens when you are busy making plans
-
-
aaaaaaaaaağzına sağlık iyi bi ders vermişsin
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
cevap bana mantıklı gelmedi.
demiş ya sana 1 motorla 1 arabalık yer kaplıyon
sen de demişin 1arabayla 3 motorluk yer kaplıyon. yani araba sahibine gore sen 1 motorla 3 motorluk yer kaplıyon.
ona diyecegin tek cevap var: ya bir s..tir git arkadaşım.
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
tamam güzel cevapta bunun için topik açama gereği niye duydun merak ediyorum...
e tabı buda bı bakıs acısı hehe
-
Helal valla . Kimin aklına gelir. " Cuk " diye oturmuş laf. Böyle kendini bilmez sonradan görmelere işte böyle hadlerini bildirmek lazım.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
İyiymiş tutum bu cevabı
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
güzel cevap ama adamın kısmen haklı bir durumu var.motor hiç bir zman dışarda kalmaz ama arabalar için bir yer bulabilmek hep sorun olur belki adam biraz daha kibar bi şekilde soylese sorun çözlürdü.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
Mosmor dolaşıyordur şimdi o herif. Sağolasın dot etmişsin adamı..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
bizde geçen pazar saygı eksiği feribot görevlisiyle kapıştık. 4 motor eskihisardan topçulara geçicez ben 3. sıradayım arkamda da shadow var biz geminin ortasına kamyonun arkasına çektik çünkü tuzlu su sıçrıyor motorun önüne al başına bela. Neyse arkamdaki shadowda bixim öyle geçtiğimizi geç farketti arkasınada araba dayanınca en öne aldı motoru. görevli geldi dediki motorlarınızı öne alın. Bizde dedik alamayız oradan su sıçrıyor. oda dediki ozman ordakini buraya alın. dedik tamam. Sahibi gitti almaya giderkende arkama araba gelince çekemedim dedi. görevli ne dese beğenirsiniz? Çeksene motorunu ( sanki farklı birşey yapıyoruz ya biz ) bizim elemanda sinirlendi çekmiyorum bende para verdim buda taşıt dedi. görevli gitti güvenliği çağırdı biz biz o sırada elemanı ikna ettik motoru koyduk yerine o hala orda bişeyler söylüyor. ağız dalaşına devam ettiler. sonra güvenlik geldi güvenlik gelince de daha çok konuşmaya başladı. bu seferde bizde müdahale ettik na bağırıp duruyorsun gibisinden. ondan sonra görevli bu adma inecek vapurdan diye gitti gei kaptanını çağırdı kaptanda indi aşağıya.
Sonuç ;
Bizden kimseyi gemiden indiremediler.
Kaptan indiği gibi köşküne geri çıktı.
Görevli ya gemiden indi yada bir yerlere saklandı seyahat boyunca hiçbir yerde göremedim.
Güvenlik görevlisi olan şahıs zaten fırtınada uçacak ebatlardaydı.
Bunu anlatmamın sebebi hani biz zor kullandık adamları dağıttık vs için değildi. Ki zaten birşey yapmadık ama kişilerin özellikle kamu hizmetine alınan şahısların konuşma üslüpları o kadar bozuk ki. İnsanlar Saygıdan yoksunlar.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Nemrut adlı üyeden alıntı
cevap bana mantıklı gelmedi.
demiş ya sana 1 motorla 1 arabalık yer kaplıyon
sen de demişin 1arabayla 3 motorluk yer kaplıyon. yani araba sahibine gore sen 1 motorla 3 motorluk yer kaplıyon.
ona diyecegin tek cevap var: ya bir s..tir git arkadaşım.
bu denklem de güzel
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
Güzel cevap tebrikler...
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler