Merhaba arkadaşlar.Bende siyah mondial 100ukh var.Bu motora nasıl modifiye yapabilirim?(görsel olarak)Sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum.Saygılar...
Merhaba arkadaşlar.Bende siyah mondial 100ukh var.Bu motora nasıl modifiye yapabilirim?(görsel olarak)Sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum.Saygılar...
hani resim
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Lastiklere yanak tak,elcikleri değiştir.İstiyorsan yazıları çıkar.(ben sevmem).Döşemecide kendi motorunun rengine uygun koltuk yaptır.Jantlara yanak takmak istemiyorsan şerit çekebilirsin.Bilmiyorum daha neler yapılabilir.Biraz daha düşünelim.Ama gözünü seveyim şu motorun helezonları kesmek,ön amortisörlerle oynamak gibi şeyler yapma.
İyi forumlar.
aynaları söktüğün gün öldüğün gündür.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
AMASORLERE EMNIYET KEMER KILIFI TAK...ÖN KAFADAKİ SİNYAL YERLERİMİ NE ONLARA MAVİ VEYA BEYAZ LET TAK...ARKA ÇAMURLUGA NIKELANJ ÇEK...ORJINAL EGSOZUN UCUNDA INCE BORU VARSA ONU KES ARABA ABART EGSOZ KAFASI TAKTIR HOŞ SES VERİYO BAĞIRMIYO...LASTİKLERE YANAK TAK KIRMIZI VEYA AÇIK MAVİ YANAK GAYET HOS DURUR...İSTERSENDE ŞERİT LET IŞIKTA TAKABİLİRSİN...İSTEDİĞİN YERLEREDE FOSFORLU BANTTA ÇEKEBİLİRSİN
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-153.html
EMNIYET KEMER KILIFININ RESMI BURDA VAR ARKA CAMURLUKTA NIKELANJ DA BURDA VAR BENİM MOTORUMUN RESİMLERİ...KAZASIZ BELASIZ
abart egzos x-enon veya beyaz far ampulu mavi veya beyaz sinyal gösterge ısıklarını değiştire bilirsinaynaları sport ayna , jant boya ....
Orjinal aynaları sök boyattır motorun rengine.;)
amortisörlerle aynalarla falan oynamıcam da bi motorum arkadaşım jantları sarıya boya koltuğu sarı yap egzosu açtır falan demişti.nasıl durur diye merak ediyorum. fikirleriniz için teşekkürler :D
fotoşoptan anlayan birilerinden yardım alabilirisn bence
direk aynaları sök jantları kırmızı yada beyaza boyat.parkları değiştir.oturağını döşemeiye istediğin renge yaptır.ufak tefek parçaları boyat kampana gibi....
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
photoshop tan biraz anlıyorum ben yapıp koyucam bekleyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ----------
ayna sökmek ne yahu ??? bi ise yarıyordurki mutlaka adamlarkoymustur aynayı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
buda motorun resmii olmadı ama idare edin....
ilk önce sıcak suyu bol bol motorun yazılarına dök sora çek çıkar üstünde hiç yazı olmasın. istiyorsan aynaları çıkar çıkarmazsan dursunn. cantları istediğin yakıştırdıgın renge boya direksiyonun altındaki siyah plastiğide cant rengine boya ön grenajların altınaa neon at arka koltık altınadaaa. ön amasörü 4 parmak kestir arkaya kapalı amasör al. egzozu açtır tam oturan bi abart taktır ama içten kaynak yaptırrr. kalın kornada tak tabi saydırıcısız olmazz. istersen tekerlerede yanak takabilirsinn.bide arkaya uzanan bi demir var fazlalığı kestirr. sinyalleride kapl a koltuğuda istediğin renge kaplatt. tamamdırr.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
tarz meselesidir ok ama
ciddi anlamda bu tarz motosiklet modifiyeleri dışarıdan bakışta cok kıroca,banel,komik,itici oluyo insanlar görünce serseri apaci olarak dusunuolar sizi.ufak bi modifiyeye ok ma öyle gokkusagı gibi motorlarda harbi komik oluyo
nacizane düşüncelerim
arkadaşlar egzosun ucundaki boruyu kestirsem motora nasıl bi etkisi olur.daha fazlamı yakar? yokuşlarda çekişi düşermi?
Egsozunu sakın pötletmeyin. Benim 19 yıllık egsozum orijinal.
Bendede var siyah 100 ukh ama jantları hangi renke boyatmalıyım sizce? ve daha ne yapabilirim görsel modifiye olarak? şimdiden teşekkürler.
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/pc/Desktop/cats.jpg[/IMG] bende de siyah var jantları yeşil size de böle yapıyım dedeim.
ilk once beyaz yanak ardından 2 tane hella sonra egzosu taslat motoru kok yer yap xxenonu cak elcıklerı degıstır aynaları cıkarma kısalttır bebek gıbı motorun oldu hadı hayırlısı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)