ari bali yememek lazim.yoksa insani seyir halindeyken dahi rahat birakmazlar...
ari bali yememek lazim.yoksa insani seyir halindeyken dahi rahat birakmazlar...
motorcu olunmaz,motorcu dogulur.
Cok geçmiş olsun. Arkadaşlar arının sokması bir tarafa bırakın, diyelimki kaskınız yok veya var ama vizor acık.. 100-120 km arası gidiyorsunuz. Arı kaska degilde acık olan vizorden girip dogrudan gözümüze veya göz cevremize carpsa cok daha kotu olur. Soksa daha iyi olurdu dedirtir resmen... Ayrıca 100-120 ile iderken arı da kendi hızı ile bize dogru geliyor. Yani carpışma hızımız daha fazla olasaktır. Bazan karşımızdan gelen aracın yoldan kaldırdıgı cok kucuk tozlar bile acık olan kolumuza carptıgında kolumuzda bir anlık bir sızı hissedeniniz olmuştur... Aynı durumu arı için düşünsenize üstelik suratınıza carpıyor... Ben düşünemiyorum... İnşallah kimsenin başına boyle bişi gelmez...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Vay be herkesin arıyla ilgili bir anısı var Tatlı belamız.
Bir keresinde benim de Riva rotasında yolum kesişti bu afacanlardan biriyle. 110 km/s civarı bir hızla giderken ufacık bir cisim tam karşıdan bana doğru gelip vücuduma çarptı. Aşağıya bakınca montumun koltuk altı kısmını havalandırması için petek örgü şeklinde olan kısmına bizim garibanın takılıp kaldığını gördüm
Salla babam salla gitmiyor haylaz. En sonunda motorun üstünde hafif yan dönmek geldi de aklıma söktü rüzgar arıyı oradan. Yoksa eve kadar benle gelecekti Arıdan kurtulmak için debelenirken bir miktar "S" çizmedim de değil yolda. Neyse ki kazasız belasız atlatmıştım
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------
aynen ya benim motorumda ön cam olmasına rağmen bile yine gelip vuruyor ama intikamımı çok acı alıyorum gezim bittikten sonra ön cama yapışmış 15 arı ölüsü ve sinek ölüsü görüyorum
sendeki bu şansla kutup ayısı gezide karşına çımamış dua at
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)