Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2.el cbf 150 alırken...

REKLAM ALANI
    zb_meqan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Vulture 125 i
    merhaba arkadaşlar ilk defa motor alacağım ve honda 150 cbf ile başlamaya karar verdim 2.el alıcam tabiki sizce en çok kaç km yapmış motor almalıyım ben 5000 düşünüyorum ama sizlerinde görüşlerini almak istedim saygılarımla....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    5000 bulursan kaçırma.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    km yle ne işin var hocam, emin ol senden önceki sahibi o motorla yarışlara katılmamıştır.motoru incele temizse, sağlıklıysa al
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

HTBAYDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yerleşik hayata geçince yeniden olacak...
    Kilometreye bu kadar takılmamak lazım aslında. Türkiyede niyeyse en önemli kriter km imiş gibi düşünülüyor, bu yüzden de kmler ile oynama durumları yaygın... Önemli olan km değil o kilometrenin nasıl yapıldığıdır. Güvendiğin bir ustaya göster motoru. Kararı usta versin. Eğer sonrasında problem çıkarsa da ustaya söz söyleme şansın olur.
    "in the land of the blind, one eyed is the king..."

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Ben CBF 150 kullanıcısıyım. Köyde benden yaklaşık4 ay önce alan bir arkadaş var. Şu an benimki km 20300 oldu onun km si 18000 falan. Benim motorun tum bakımları yetkili servisde ve tam zamanında yapıldı. Arkadaşda yetkili servisde yaptırdı bakımlarını ama hep zamanının geçirdi. Dolayısıyla ilk 8000 km de 15 aylık motor garanti dişı kaldı... Sen simdi bu iki motor arasından hangisini almak istersin... Burada KM fazla önemi yok.... Motoru hangi ustaya götürdügü ve bakımların zamanında yapılmış olması önemli...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Motosikleti
    CBF250
    Merhaba arkadaşım 4000km ' de siyah çantası koruma demiri tüm aksesuarları ile birlikte satıyor.
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler