Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

tinerle performans???

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Biran evvel fosil yakıtlardan kurtulmalıyız milletçe.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erdemka07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-max 250
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanları bu hale getirenler utansın. Yakında millet kömür atıcak deponun içine, ya tutarsa mahiyetinde
    Nede olsa kömür bedava

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    seker atin seker bak o zaman nasi gidiyo motor..

Emre ye katiyorum sacma sapan seyler icin heba etmeyin motoru..

(sekerde atmayin tabii)
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam gibi benzinden şaşmayın, motoru almayın elinize, fantaziye gerek yok.
    kesinlikle katılıyorum.Kuzende benzinle soba yakarken boruları eline almıştı.Dikkat edin piston çıkıp gitmesin.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    siz en iyisi gaz taktırın lpg.şu an yüksek cc scootorcular onunla ugraşıyorlar.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    denemek iyidirde çöpe , sokağa atılacak malı olanlar denesin.

japon mühendis düşünüpte kullanma klavuzuna tiner yazmamışta , biz kendimiz icad çıkarıyoruz olacak iş mi ? :D
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

tiner kullanmak bir yana ,benzine bir miktar katsanız bile bir kaç zaman sonra pistonları elinize alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın ..

Motosikleti
    BuKart
    Alıntı ilhan007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt türü olarak çok.. jp 8 var en güzeli... benzin mazot karışımı gibi bişey (jet yakıtı)
    İlhan bey jet yakıtı jetA1 diye geçer en azından yolcu uçakları jetA1 ile çalışıyor jp8'i de siz açıklarsanız sevinirim
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

ilhan007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 '08
    jp8 daha güçlüdür.. f16-f4 lerde kullanılıyor..daha fazla peformans gerektiren hava araçlarında yani

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    arkadaşlar bi arkadaşım tiner kullanarak mondialın 100luk cub modeline biniyordu..toptan teneke ile alınca benzinden daha ucuza geliyormus.tinerle motorsiklette performans artışı oldugu soyleniyor dogru mu? (gerçi ömründen yeniyor da çin malına kıyaslandıgında kendini amorti ediyor)
    Bu tür denemelere meraklıysan Discovery Channel'da "Brainiac" isimli programı seyretmeni öneririm. Macar Salamını bile yakıt olarak kullanabiliyorlar

Motosikleti
    Mondial 100 KH
    arkadaşlar bi arkadaşım tiner kullanarak mondialın 100luk cub modeline biniyordu..toptan teneke ile alınca benzinden daha ucuza geliyormus.tinerle motorsiklette performans artışı oldugu soyleniyor dogru mu? (gerçi ömründen yeniyor da çin malına kıyaslandıgında kendini amorti ediyor)
    Allah akıl fikir versin. Saçma sapan şeyler yazmayın.

Normal benzine %10 kerosen ekleenirse belki olabilir.

Standarttan şaşmayın. Canınız üstünde.

amerikada zippo yakıtı kullanılarak yarışlar düzenleniyor

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanları bu hale getirenler utansın. Yakında millet kömür atıcak deponun içine, ya tutarsa mahiyetinde
    +++++++ Gectigimiz zamanlarda Komyoncuların mozota neler kattıgı haberleri hepimiz okumuş veya duymuşuzdur. Şimdi sıra benzinlilere geldi...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bence tiner motorun ömrünü bitirir kolonya dökelim depoya yada saf alkol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------

sona tinerci diyecekler motoruma toplumda adı çıkacak

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı avkan65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tiner kullanmak bir yana ,benzine bir miktar katsanız bile bir kaç zaman sonra pistonları elinize alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın ..
    Aynen.Hakan yazılacağı yazmış.Abuk subuk işler yapmayın.Yok ben yapacağım,selülozik tineri depoya koyup makineyide elime alacağım diyorsanız o başka.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    arkadaşlar .. dün topigi okuduktan sonra motoruma 200 gr tiner.. koydum .. tinerin temizleme özelligi oldugundan .. sübaplardaki tortu ve bakteri ve silindirlerde oluşan tartarı önledi temizledi.. tinerden önce 280 ykr yakan motorum şimdi ölçümlerime gmre 170 160 ykr lere indi.. tinerin bu mucizevi performansından çok etkilendim .. top speed dede inanılmaz bir artışa raslamadım .. tinerden önce 355 km yapıyordu sonrasında ise motor temizlendiginden daha iyi bir performans beklliodum sadece 5 10 km lik bi artış oldu ..

bugün araştırmalarım sonucu .. hava filitre kutusuna bir adet delik açarak .. gene nalburdan çok kolay temin edebileceginiz sprey eter aldım .. genelde soguk havalarda çalışmayan araçlara ateşlemeyi rahat yapsın diye sıkılır .. bende onu denedim.. inanın hem hava filitresini temizledi hemde egzosttan alev atıyor .. sübapların temizlenmesile tiner kurumları dışarı attı

şimdilerde ise okudugum bilgiye göre zippo yakıtını 330 ml diet kola ile karıştırıp 25cl red bul ile depoya koymaya karar verdim .. tahminlerime göre kanatlandıracak .. video çekip koycam ... sevgiler
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Lpg li motorlarada doğalgaz doldurun ucuza gelio

emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Performans istiyorsan gidip SS alıcaksın.Cup'a,scooter'a efendime söyleyeyim commuter'a bir şeyler katmayla bu iş olmaz.O motorun bir standardı vardır onun dışına çıkamaz.Eşeğe altın semer olayı.Bu türde motor sahipleri alınmasın dememeyi çok isterdim ama malesef diyorum.Çünkü bazıları hır çıkarmaya meraklı oluyor.Lafım motorlara değil.

Vay be depoya bir redbull girmemişti oda giricek
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.

Motosikleti
    BuKart
    jp8 daha güçlüdür.. f16-f4 lerde kullanılıyor..daha fazla peformans gerektiren hava araçlarında yani
    iyiymiş bir şey daha öğrendik
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    arkadaşlar en güzeli tineri iki koklayın... sonra binin motorun üstüne motor calışmadıgı halde ibreyi sonda görürsünüz sonuçta ibreyi sona getirmek degilmi amaç..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler