Biran evvel fosil yakıtlardan kurtulmalıyız milletçe.
Biran evvel fosil yakıtlardan kurtulmalıyız milletçe.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
seker atin seker bak o zaman nasi gidiyo motor..
Emre ye katiyorum sacma sapan seyler icin heba etmeyin motoru..
(sekerde atmayin tabii)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
siz en iyisi gaz taktırın lpg.şu an yüksek cc scootorcular onunla ugraşıyorlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
denemek iyidirde çöpe , sokağa atılacak malı olanlar denesin.
japon mühendis düşünüpte kullanma klavuzuna tiner yazmamışta , biz kendimiz icad çıkarıyoruz olacak iş mi ? :D
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
tiner kullanmak bir yana ,benzine bir miktar katsanız bile bir kaç zaman sonra pistonları elinize alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın ..
jp8 daha güçlüdür.. f16-f4 lerde kullanılıyor..daha fazla peformans gerektiren hava araçlarında yani
amerikada zippo yakıtı kullanılarak yarışlar düzenleniyor
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
bence tiner motorun ömrünü bitirir kolonya dökelim depoya yada saf alkol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------
sona tinerci diyecekler motoruma toplumda adı çıkacak
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
arkadaşlar .. dün topigi okuduktan sonra motoruma 200 gr tiner.. koydum .. tinerin temizleme özelligi oldugundan .. sübaplardaki tortu ve bakteri ve silindirlerde oluşan tartarı önledi temizledi.. tinerden önce 280 ykr yakan motorum şimdi ölçümlerime gmre 170 160 ykr lere indi.. tinerin bu mucizevi performansından çok etkilendim .. top speed dede inanılmaz bir artışa raslamadım .. tinerden önce 355 km yapıyordu sonrasında ise motor temizlendiginden daha iyi bir performans beklliodum sadece 5 10 km lik bi artış oldu ..
bugün araştırmalarım sonucu .. hava filitre kutusuna bir adet delik açarak .. gene nalburdan çok kolay temin edebileceginiz sprey eter aldım .. genelde soguk havalarda çalışmayan araçlara ateşlemeyi rahat yapsın diye sıkılır .. bende onu denedim.. inanın hem hava filitresini temizledi hemde egzosttan alev atıyor .. sübapların temizlenmesile tiner kurumları dışarı attı
şimdilerde ise okudugum bilgiye göre zippo yakıtını 330 ml diet kola ile karıştırıp 25cl red bul ile depoya koymaya karar verdim .. tahminlerime göre kanatlandıracak .. video çekip koycam ... sevgiler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Lpg li motorlarada doğalgaz doldurun ucuza gelio
Performans istiyorsan gidip SS alıcaksın.Cup'a,scooter'a efendime söyleyeyim commuter'a bir şeyler katmayla bu iş olmaz.O motorun bir standardı vardır onun dışına çıkamaz.Eşeğe altın semer olayı.Bu türde motor sahipleri alınmasın dememeyi çok isterdim ama malesef diyorum.Çünkü bazıları hır çıkarmaya meraklı oluyor.Lafım motorlara değil.
Vay be depoya bir redbull girmemişti oda giricek
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
arkadaşlar en güzeli tineri iki koklayın... sonra binin motorun üstüne motor calışmadıgı halde ibreyi sonda görürsünüz sonuçta ibreyi sona getirmek degilmi amaç..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)