rumuz hülyalı gecelerrr koptuuumm çok fırlamasın jesss bizde seni seviyoruzzz çok hoşsun :G:G: rumuz sert erkek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 PM ----------
sağol olmadı işte napcan kısmetmiş
teşekkürlerrr
eyvallah sorma aradı bi patlıyoo işte duramıyoo yerşnde :D:D:D
seni seviyorum kardeşimmm
sağol kardeşim
yaa gürkan abi son resim o günde ne durgunluk vardı içimde resimde bile belli geldi geçti bitti allah hiç birimize yaşatmasın
Drift Religion
fatih şubesi
iyiki doğdun burak kardeşim.
ümmet abinin telefonda bir şey diyecem panik yapma diye cümleye başlaması hala kulaklarımda allahım kim ise inşallah birşeyi yoktur dedim içimden zira bu şekilde başlayan cümlelerin sonu pek hayra alamet olmaz abi kim dedim burak köprüde kaza yapmış dedi hastahanedeymiş haber alamıyorum dedi hala dün gibi kulaklarımda rabbim seni eşine annene ve dostlarına bağışladı tekrar geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin .....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
çok geşmiş olsun kardeş ya
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Gecmis olsun...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Allah tekrarını yaşatmasın bize çok geçmiş olsun Burak abi
Geçmiş olsun ve tekrar hoşgeldin
Olayi basindan beri bilmiyorum ama ciddi bir kaza yapmissin sanirim...
Gecmis olsun..
ikinci dogum gününü kutlarim dostum....
Tekrar Geçmiş olsun ALLAH cc Hepimizi korusun
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Tekrar geçmiş olsun
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
ouww gemis olsn yha doum gnnde ktlu olsn bu arada
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım Allah tekrarını yaşatmasın.
Allah hepimizi korusun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
kardeş gecmiş olsun ben daha yeniyim acil şifalar
büyük geçmiş olsun kazan gerçekten çok kötüymüş.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Güzel kardeşim artıkınnn senle ikimizin doğumgünü aynı.. seneye beraber kutlarız , bi pasta sana bi pasta bana... şeytanın bacağını kırarız... İYİ Kİ HALA ARAMIZDASIN
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)