eee ne diyelim hayırlısı olsun sankia böyle bir topic daha vardı motoru hatırlar gibiyim
eee ne diyelim hayırlısı olsun sankia böyle bir topic daha vardı motoru hatırlar gibiyim
Gerçekten zevk meselesi.Tabi abartmamak şartıyla her motor güzel hale gelebilir.Akif arkadaşımda şu anda kendi çapında küçük değişiklikler yapmakta.Aynaları takmasını bende söylemiştim. Aynasız kullanmayı denedim birgün.(aynaları çıkarmadan)İmkansız ya.Altımızdaki motorlar şehiriçinde ortalama 1600 cc arabalara kafa tutabiliyor.Bu yüzdende sürekli aralardan geçmek durumundayız.E altın kural 1.Modifiye kimsenin hayatını riske atmayacak şekilde olmalıdır..
İyi foumlar.Ben bu motoru beğeniyorum ama pasta zamanı geldi.
Vah zavallı arkadaşım.Bir civatası gevşese servise gidiyorum diyosun.Ancak bilmiyosun ki japon motorlarda 10 sene kullansan bi tane civatası bile gevşemez.Ben cbf150 kullanıyorum.Asfalt olmayan dağlık taşlık yollarda kullanıyorum.Motorun bi tane civatası bile gevşemedi şimdiye kadar.Boşverin şu kanuniyi zengin ettiniz adamları.Üzerine 1.000 TL daha koyun gidin ikinci el honda , yamaha alın.Sonra arkanıza bakmadan , civata düşürmeden , yolda kalmadan motorculuğun tadını çıkarın.Bakarsan dökülmez diyorsun , sürekli neresinden civata düşecek diye paranoyak olmaya gerek yok.Tabi düşen civataları tamamlarsan motor dökülmez.Önemli olan bir motorun hiç dökülmemesi.Hergün civata kontrolü mü yapacaz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-kanun-um.html dünde buna benzer bi konu açtın yarın ne açıcan bilmyorum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
bence kasma masrafda etme temizle yıka yağını değiştir balataları değiştir ama modifiyeye grişme. biz kötü demiyoruz kanuniye ama seninki 10 km arzalanırsa yamaha hondalar 1000 kmde bir arzalanıyo. kanuniler bakarsan 60 k km dayanırsa yamahalara bakmadan 125k km dayanıyo. başın daha az ağrıyo.
bu işler böyle ne kadar ekmek o kadar köfte yoksa kötü motor diye bişey yok.
ne kadar paran varsa o kadar güzeline ve sağlamına binersin.
kannunide ucuz keyiflerinden ucuz yapıyolar maliyet düşük , o da kaliteyi ve masrafı düşürüyolar. 20 milyonluk civata takcağına 2 milyonluk takıyo ucuza geliyo.
neyse sıfır kaza , belayla,;;;;;;; bol hayırla , keyifle
binersin inşş.
[QUOTE=musti81;1755894]La allahın apaçisi o aynaları tak eminim öyle kullanıyon seni salla başkasına zararın olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------
allahın apaçisi derken dikkatli ol.apaçi oldugumu nerden çıkardın.kişisel saldırı olarak algılıyorum bu sözü allah şkr ehliyetm var kaskım var aynam var.kardeşim ayna benm gözüme gzel görünmüyosa sana güzel görünmek zorundamı canım böyle foto çekmek istedi belki kimseye hesap vermem.zevk benim değilmi .sen fotograf çekerken aynalı olarak çek.
birisi kendini övüp başkasını aşagılıyorsa muhakkakki aşagılık değersiz biridir.
bir insan ne kadar değerliyse karşısındakine o kadar değer verir.
aynalar hikaye ya insan fotoğraf cekmek icin ayna sökme zahmetinde bulunurmu bee...
Maşallah pırıl pırıl.Keyifli sürüşler...
resimler güzel ben beyendim motorda güzel temiizde bakmıssın eline saglık dıyorum 9 verdim
yemek programı gibi oldu burası bi yanda kavga bi yanda puan
motordan saç çıktı. motoru başkasımı modifiye etti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)