sahibinden.com da gördüm ben bundan sanki denizliden verilmiş ilan bi bakın isterseniz
sahibinden.com da gördüm ben bundan sanki denizliden verilmiş ilan bi bakın isterseniz
cok guzel alet nazı kask takcan yola cıkıcan bunla ne dıkkat cekersın ama sesıde zaten harıkadır yata yata gıdersin artık...
Bence kasa ve şase el yapımı marka beklemek yanlış. Özel yapım Chopper gibi geldi bana. Sadece motor bloğunun Harley olma ihtimali yüksek. Yoksa diğer motor şirketleri motor bloğunu kendi seri fabrikasyon üretikleri şase ile beraber yapıyorlar...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
bu motorun markası yoktu ben sattım
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
el yapımı galibaa ama kayışlı bu motorr
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Bundan bendede var bu YAMAHA DRAGSTAR CUSTOM 650cc modifye yapilmis!!! zaten bende bu nedenle Dragstar aldim modifye hem kolay hemide tam benim istedigim tip... bende bu anda degistiriyorum yakinda bu hali alacak ..
daha önce hiç görmedim bu yamaha modelini
Drag motosikleti olması daha çok ilgimi çekti
güzel aletmiş
hocam birinci fotğraftaki motor OCC nin IRobot filminin tanıtımı için yaptığı motor bir kaç gün önce discovery channelde izledim
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)