fotoğrafta arka teker son sürat döner gibi görünürken, ön teker niye yerinde duruyor?
fotoğrafta arka teker son sürat döner gibi görünürken, ön teker niye yerinde duruyor?
Teknoloji iyide. O makine dairesi biraz daha küçülmeden satışı neredeyse imkansız.. Tabii gücü de artmalı. Yavaş yavaş olur heralde
turbo beslemeli olursa gücü de artar gayet güzel olur...
çalışmaların devamını bekliyoruz
baydı artık bu konu kaçıncı açılışı.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
hımmmm cesaret tebrik ederim ilerde daha iyilerini geliştirirler
Bence teknoloji olarak böyle bir atılım güzel. Ama çok güçsüz ve ağır nasıl gider bilmiyorum. Şayet biraz daha geliştirirlerse inanıyorum güzel olabilir.
Küçümsemek doğru değil, teknoloji vahiyle gökten inmedi sonuçta...
Ayrıca görüntüsü üzerinde en az 2 sene daha çalışmalılar...
yaaaa kanuuni kendine gelll
sen böle saçma işlerle uğraşacağına
tasaruflu vee benzinli bide MOTOSİKLET GÖRÜNÜMLÜ Bİ TASARIM YAPIN
SİZİNKİLER 2 TEKERLİ TRAKTÖR GİBİ OLUYOR. bide yerli malı diye geçiniyonuz ama
çinden geleni burda montajlıyonuz.
dikkate almadığınız teknik bi ayrıntı var , benzinlinin 8 beygiri ile dizelin 8 beygirini aynı kefeye koymayın !! dizelin 8 beygir gücü yüksek tork değeri sayesinde benzinlinin 8 beygirini asfalta gömer !!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Dizel motosiklet almayı düşünebilirim ama kesinlikle bunu değil Ne bu ya, giderken motoru bir yere takıp 50 takla atarmışsın gibi bir görünümü var
bunu alıp cadde de dolaşırken şöyle bi uyarı alırsanız şaşırmayın -abi motorun motoru düşcek gibi duruyo bi baktır sonra 2 dk. sonra biri daha abi motor düşüyo dikkat et
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
jenarötör takmış gibi buna binilirmi.??
tam çalışsınlar aferin ama motora takmadan önce biraz daha çalışsaydınızz
buna az iş çok laf denir. hep süslleme bindiğinde güvende hissetmelisin. 50yi geçtinmi motor dağılcakmış gibi olur bunla
ben kanuniyi savunmuyorum ama daha kimse binmemiş kullanılmamış bir motora nasılda olur bu motor hantal gitmez saçma bi üretim tarzında söylemler ezbercilikten başka hiçbirşey değildir!!
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
iyi güzelde motor yerlerde sürünüyor biraz daha gayret etseler olay bitecek galiba TDI falan olsa yani yeni bi de kasa yapılır çok alakasız şase depo falan
mevcut başlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...elistirdi.html
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)