Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bi sorum olacak :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Selam mt ailesiKüçük bi sorum olacak sizlere,ruhsat çıkarmak için emniteye gittiğimizde üzerimizde ehliyet olması yeterli olurmu,yanlış anlamayın diğer belgelerden bahsetmiyorum sadece kimlik bilgileri yönünden,yani mesela kimliğimiz kaybolsa vs. vs ehliyetle ruhsat çıkarabilirmiyiz.
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Emniyete giderken her ihtimale karşı sen kimliğinide al ne olur ne olmaz Türk polisi bu sağı solu belli olmaz.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emniyete giderken her ihtimale karşı sen kimliğinide al ne olur ne olmaz Türk polisi bu sağı solu belli olmaz.
    Abi ben kimliğin bulunmadığı durumlardan bahsediyorum,mesela cüzdanın çalındığı yada kimliğin kaybolduğuAma genede yorumun için teşekkürler malum 30 kişi bakıyor bir kişi bilgisini paylaşıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 PM ----------

Bundan sonra awatara şöyle güzel bi kız resmi koyacam,sonra şöyle çekici güzelde bi kız isimi,Yada başlığa acil yardım edin,acil acil acil gibi şeyler yazacam ondan sonra sorumu soracam
    [COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]

slm arkadaşlar motor ehliyeti alma yaşı kaç bilen var sa paylaşabilir mi ?

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı can1993 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar motor ehliyeti alma yaşı kaç bilen var sa paylaşabilir mi ?
    17'yi doldurup 18'den gün almış olmalısın.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    kimlik yanında olsun.olmadık şeyden sorun çıkarıyorlar zaten.
    Orgazma Dudak Büktürür

17 den gün almak olayı bitiyor mu Mersin Trsus ta bir ton polis enseleyecek diye korkuyorum

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzerimizde ehliyet olması yeterli olurmu.
    Herhangi bir belgeye kimlik seri no yazmak gerekecek ve hadi al sana sorun Yoksa ehliyet kimlik yerine geçer tabii ki.

cevaplarınız için teşekkürler

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı _ferkan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Bundan sonra awatara şöyle güzel bi kız resmi koyacam,sonra şöyle çekici güzelde bi kız isimi,Yada başlığa acil yardım edin,acil acil acil gibi şeyler yazacam ondan sonra sorumu soracam
    koptum ya supersin kardesim, sonuna kadar haklisin .
    Mt nin durumu içler acısı

Motosikleti
    JİNLUN JL 250-5 ELEGANCE
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herhangi bir belgeye kimlik seri no yazmak gerekecek ve hadi al sana sorun Yoksa ehliyet kimlik yerine geçer tabii ki.
    Yani tc kimlik numarısını biliyorsak ehliyetimiz ruhsat işlemleri için geçerli olur dimi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 PM ----------

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koptum ya supersin kardesim, sonuna kadar haklisin .
    Mt nin durumu içler acısı
    Ama gerçektende forumun hakkını vermek lazım sonuçta hepimiz iki teker hastalığının pençesindeyizBirbirimizin sorularına ,problemlerine iki satır bildiğimizi yazarak yardımcı olmazsak ne anlamı var mt nin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler