Az önce başımdan geçen olayı hem anlatmak hem de bir nebze uyarmak istedim. Levent Caddesini bilen bilir. Aşağıdaki krokiye göre A aracı benim, B aracı Huni Parke'ye park etmek için sinyalini vermiş başka bir araç, C aracı da bir motosiklet.
Ben sokak arasından çıkıp B aracına park etmesi için yol verdim ve beklemedeyim. Bu arada B aracının arkasında da birkaç araçlık kuyruk oluştu haliyle. B aracı tam döndü park etti ve ben de hafif gazlamaya başlamıştım ki C aracıyla karşı karşıya geldik. Arkadaş birkaç araçlık kuyruğu geçmek için benim şeridime dalmış tam gaz geliyordu. O anda neye uğradığımı şaşırdım, hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Ama nasıl olduysa ben biraz daha sağa açtım kendimi, o da frenledi falan bir şekilde kurtulduk. Ani bir ön fren sıktı beni karşısında gördüğünde, az kaldı düşüyodu ki son anda ayağını yere falan vurdu da kurtardı. Şimdi ters şeritten giderken daha temkinli gitmeyi öğrenmiştir, bir dahakine daha dikkatli olacaktır eminim.
Siz siz olun bu hataya düşmeyin. Hem olmaman gereken yerdesin, hem tam gaz geliyosun, hem de B aracının arkasında ne olduğunu görmüyosun, ki B aracı da Range Rover'dı.. Beni görmesine imkan yoktu yani. Hiç yok yere oramızı buramızı kıracaktık belki de. Lütfen biraz daha dikkat arkadaşlar.... Kazasız belasız..