arkadaşlar ben regal kullanıyorum 250 cc tamircimin tavsiye ettiği bir magna var
bilgi sahibi arkadaşlardan her şeyiiyle ilgili bilgiye ihtiyacım var özellikşle yakıt konusunda
arkadaşlar ben regal kullanıyorum 250 cc tamircimin tavsiye ettiği bir magna var
bilgi sahibi arkadaşlardan her şeyiiyle ilgili bilgiye ihtiyacım var özellikşle yakıt konusunda
piyasada pek honda manga c sihibi bulamazsın, sitede de olduğunu sanmıyorum ama sporta yakın bir karakteri var
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
arkadaşım bu motoru kullanmadım onun için yakıt konusunda bılgim yok.ama çok güzel bir makıne oldugunu ve yıllarca sorunsuz kullanıldıgını biliyorum.bu motor diğer chopperlara benzemez.gerçekten çok güçlü bir motor.sağlamlığı kalitesi ve gücüyle kendını ıspatlamış bir motor. türkiyede en son 2000 yılına kadar üretildi diye biliyorum.onun için temizini bulmak biraz zor
regal almak ıstıyorum dogrumu yaparım yada keeway mı ne dersınız
regal ne tor ne tor ??
regal rabtor kullanıcısıyım honda wf750 c m......
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Magna cok yakar ayrıca çok çok seri bi motor racing gibi bişey o motor 4 silindir makina bildiğim kadarıyla regal den sonra geçilcek makina olduğuna emin değilim çünkü ağır ve seri makina.O motorun bir tek sesi güzel gök gürültüsü gibi bi sesi var.
Benzini konusunda da racingleri aratmaz sana haberin ola.
We are many...
Magna hakkında ne öğrenmek istiyorsun?1986 model bir magnam vardı bir zamanlar .
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Anladım,seninki yeni nesil zincirli magna yavrusu .Öncelikle Eski nesil VFR de kullanılan Silindir başına 4 sibop 45 derece 4 silindir V makinaya sahip.Torku ve yürüyüşü fenadır.İyi kaldırabilirsen ilk 400 m de bayağı bir makinayı deler. Ama makinası sorunluysa adam etmen için aldığın parayı harcaman gerekir.Benzin yakışına gelince,sakin kullanırsan seni üzmez.Ama açarsan taksimetre sayar.yumuşak kullanımda 4-5 LT yakar.Şunuda söyleyeyim.Senkron ayarı v.s de zordur.Almayı düşünüyorsan bu makinadan anlayan birilerini bulmuş olman gerekir.Yoksa sorun çıkarsa işin bayağı zor.Hayırlısı olsun
Bir şey daha ekleyeyim.Regalindeki gibi gaz açmamanı tavsiye ederim alırsan eğer.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
tavsiyen için sağol yardımın ve ilgin içinde
tamircim konunun uzmanı herhengi biri değil motoru tanıyan ve bilen biri motorun sahibi bir diş doktoru arkadaş çok nadir kullanan biri imiş motoru bilen arkadaşlarımız ın hebsi motora tam not veriyor benim düşündüğüm motor gv 650 idi arkadaşlar bu makinadan dolayı kafamı karıştırdılar
en buyuk sorunumuz benzın oldu bu nedır böyle kardesim yaw...sınır komsumuz benzını su gıbı kullanıyor bız ıse 3.28 ytl karsılıgı alıyoruz lıtresını...
.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)