arkadaslar biraz önce tv de izledim akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının sona erdiği sölendi.yetkililer hata yaptıklarını anladıklarını açıkladılar.umarım hepimiz için hayırlı olur!!
arkadaslar biraz önce tv de izledim akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının sona erdiği sölendi.yetkililer hata yaptıklarını anladıklarını açıkladılar.umarım hepimiz için hayırlı olur!!
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
hayırlısı olur inş.
tavan kalmadı artık nereye erişirse oraya kadar çıkar fiyatlar
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
tavan olmazsa çık çıkabildiğin kadar desene:(
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
sky is the limit!!!
Ağır metal insanı...
Umarım olay söylendiği gibi hata yaptıklarını anlamaktan ibarettir, aksi takdirde bunun bir sonraki zam girişimleri için ön hazırlık teşkil etmesi gayet mümkün. Yani, bir sonraki zamda "vay efendim tavan fiyat uygulamasının falanca endekse yansıması" gibi mazeretlerle karşılaşabiliriz.
artık gökdelen kullanacaklar heralde onda...çıtayı yukseltiyo devletimiz bizi seviyo ya onda...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
herkes bisiklete
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu sözleri yapıştırayım ben Coq olanların farkında sanırım fakat çaktırmıyor..
Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir.
Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.(Cosinus)
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
peki zeki mürende bizi görebilecek mi
Şimdi bu bize faydalı mı yararlı mı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 PM ----------
Benim favori motorum bu. Çıksın alıcam.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
eee indirimmi olucak yani?
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
son 2-3 gündür 3,28
bakalım yarın ne olcak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)