slm ben yeni bir moto almak istiyorum sizce honda cbr 125r mı yoksa yamaha ybr 125 mi lütfen cwplayın
slm ben yeni bir moto almak istiyorum sizce honda cbr 125r mı yoksa yamaha ybr 125 mi lütfen cwplayın
Acil bumu yani ? Hastalık KAza Bİşey Var Zannettim bende
forumda Bİraz DOlaşta ARaştırma Yap..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
İkisi aynı kategoride değil,motordan ne istediğinle alakalı....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ben race tipi istiyorum ama ybr de yakın gelio bana
başlığı daha açıklayıcı yazmalısın, iki motordanda anlamam girdim, tavsiyem honda shadow spirit 750
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
bu sitede en çok kıyaslanan 2 motor bu, 2 arasan 50 başlık bulursun, ne motormuş arkadaş kıyaslana kıyaslana bitmedi bu motorlar
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
hey allahım ya.race istysan cbr al o zamn
Orgazma Dudak Büktürür
Şu başlıgını degiştirirmisin lütfen , sen bu kelimeleri yazarsan gerçekten acil kana vs. ihtiyacı olan ne yazıcak .
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
evet arkadaş ne motormuş böle,
benim 800 lük cruiser bazen yakıt olarak çok canımı yaktığı zamanlarda 125 lik motor kullananlara çok özeniyorum o yüzden bi tanede ondan alcam ,ama keyfini yaşıyosan bedeline katlanıcaksın oda ayrı bişey,arkadaşlar haklı ama bende cbr 125 i öneririm.
böyle sine acil bır durum için sana yanlış cevap vermek istemem sonucta hayati bir mesele sonra maddi bir mesele sana zarar verdırmekte istemem bu motorların parcaları yakıtları bunlar cok zor hayati konular istersen sen bir bu ste içersınde daha önceden acilmiş konulara bi zahmet bakıver bılgi sahıbı oluver gerci biraz vaktın gıdecek ama hayatı mesele:
başlıkları dikkatli kullanalım
Belkide ybr ve cbr arasındaki farkı bile bilmiyodur,belkide hiç motosiklete binmemiştir,sırf görüntülerinden ve maddi gücünden dolayı ikisi arasında kalmıştır...
Ya bu tavsiyeye uyup gidip 85 model 750 cc bi motor alırsa...
çünkü chopper ile ss arasındaki farkıda bilmiyodur muhtemelen....
ya yapmayın arkadaşlar,hiç birimiz motosikletimizle full korumalı doğmadık....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ne kadar yardım sever mılletız konuyu toplam 13 üye okuyor hadeyın arkadaşlar durum coook acıl
aciiiiil
çok acil çok acil acaba bugun full face kaskımı mı taksam yoksa çene açılır mı??????? acil cevap lütfen!!!!
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)