terbiyesizler....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
abı cok acil deyınce kıymetlı sevdığımız abımız tasarslan da burda abi konuya bı el atın durum acıl de
çok acilse cbr al, o kadar acil değilse ybr...
Keeper Of THe Seven Locks
acil olan şey bumu al birini bin ayrıca race demişin ybr yazmışın
Yüksek Kalite Üstün Performans
şaka bır yana arkadaşım kac yaşındasın bılmıyorum ama kolaycılıktan cıkıp bıraz araştırmacı olmaya calışın burada herkes istediği konuyu acabılır kurallar cercevesınde sayın medaratörlerimizde zaten uygun olmayan konuları sılerler fakat senın bahsettığin konu ile ilgili bir cok başlık var onları takıp et ve bir karara varırsın yıne takıldığın konu olduğunda aciiil dememek şartıyla burada bulunan değerli arkadaşlar cevap vermekten kaçınmayacaklardır. emın ol ben yınede fıkrımı izah edeyım al temiz bır ybr bak keyfine
boş iş
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Ybr ve cbr birbirinden farklı olsalarda ben fikrimi söylemek istiyorum. cbr hem tipi hem de sorunsuzluğu ile (gerçi ybr'de çok sorunlu bir motor değil) tercihimdir.
Çünkü Motorsiklete bindiğinde birazda etraftakilerin dikkatini çekmek ayrı bir zevktir. bunuda heryerde zibil kadar olan ybr ile yapman biraz zor.cbr daha çekici bence.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
acele yardım edelim hayat meselesi yoksa mobilete kalacak
kap ordan bi CBR nediyelim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Bende 2 nci el bir cbr alıyordum ama çok yakdığını ve parçalarının pahalı oldugunu öğrendim ve ybr aldım. Sana küçük bir karşılaştırma yapayım.
1.Ybr 10 beygir cbr 13 beygir
2.Ybr hava soğutmalı Cbr su soğutmalı
3.Cbr nin çok yakdığını duydum benim Ybr m var ve çok az yakıyor.
4.2 side ayrı sınıflarda motorlar biri commuter birisi race
Bütçene göre seçebilirsin.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)