Hadi bakalım CıBıR 125ciler ve hyosung gtr 250ciler yardımlarınızı bekliyorum beyler
-
27 Ağustos 2009, 00:13
Valla ben 20 günlük GT250R kullanıcısı olarak konuşayım. CBR125 tercihlerimin arasında hiç yoktu. Geçiş yapabileceğim vitesli bir makine bakıyordum ve Hyo'yu tercih ettim. Tabiki Honda'nın sağlamlığına diyecek yok yalnız CBR125 çok ince geliyor gözüme. Hoşuma gitmiyor o yüzden. Benim Hyo'yu tercih etmemdeki tek sebep hem sağlam, hem kalıplı, hem de 250cc olmasıydı. GT250R da şu krank kırma işine gelirsek eğer, bu tamamen kullanıcısına bağlı bişey. Makineyi 600cc zannedip o şekilde kullanırsan ve limitlerinde gidersen tabiki o krank kırılacak. Öncelikle bu makinenin 250 lik olduğunu ve geçiş makinesi olduğunu unutmamak lazım. Ayrıca geçen haftasonu deneme imkanım oldu, red line a girmeden 10500 devirde 169km hızı gördüm, ki bu hızlara asla çıkan biri değilim. Bu sebeple ben sana GT250R ı öneriyorum. Yine de son kararı sen vereceksin tabi. Herşeyin hayırlısı.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
-
27 Ağustos 2009, 00:14
[QUOTE=yalnız_kurt;1749675]
DOOM46 adlı üyeden alıntı
Cok dogru arkadasım ya cok ozur dılerım motosıklet modellerıne gırınce aradıgın konuyla ılgılı topıc 7. sırada ,ana sayfada kullanıcı resımlerı altındakı hyosung logosuna tıklayınca 1. sırada Hondaya tıklayınca cbr da orada ondan bulamadın sana haksızlık ettım kusura bakma...
Ha bırde hyonun topıcını vereyım 7. sırada ya sen onuda bulamazsın şimdi..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Eeeee cbr topıcınıde artık sen bul...
birader burası bi Forum sitesi değil mi isteyen herkes istediğini soruyo sana gel de atla topice diyen yok ki yardımcı olacak arkadaşlar sağolsunlar yardım ediyolar ben ordan okudum zaten fakat cbr 125le karşılaştırmada yardımcı olunmasını istedim yardım etmeyeceksen boş boş konuşma arkadaşım
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
27 Ağustos 2009, 00:20
[QUOTE=DOOM46;1749695]
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
birader burası bi Forum sitesi değil mi isteyen herkes istediğini soruyo sana gel de atla topice diyen yok ki yardımcı olacak arkadaşlar sağolsunlar yardım ediyolar ben ordan okudum zaten fakat cbr 125le karşılaştırmada yardımcı olunmasını istedim yardım etmeyeceksen boş boş konuşma arkadaşım
Evet bak ne guzel soluyorsun bilader burası forum her gelenın kafasına gore topıc acacagı yer degıl gırersın foruma gereklı konuları acar okur karsılastırırsın o konudakı topıclere yazarsın derdını kullanıcısı sana cevap verır.Ana sayfada da bizde her gun cbr mı hyomu ,ybr mi tvs mi yada nınjamı hyomu dıya garıp garıp gereksız topıcler gorup okumak zorunda kalmayız ve gercekten ıhtıyacı olan yardım ısteyen kişilere zamanında mesajını gorup yardımcı oluruz......
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
27 Ağustos 2009, 00:28
[QUOTE=yalnız_kurt;1749707]
Evet bak ne guzel soluyorsun bilader burası forum her gelenın kafasına gore topıc acacagı yer degıl gırersın foruma gereklı konuları acar okur karsılastırırsın o konudakı topıclere yazarsın derdını kullanıcısı sana cevap verır.Ana sayfada da bizde her gun cbr mı hyomu ,ybr mi tvs mi yada nınjamı hyomu dıya garıp garıp gereksız topıcler gorup okumak zorunda kalmayız ve gercekten ıhtıyacı olan yardım ısteyen kişilere zamanında mesajını gorup yardımcı oluruz......
aynen söylediğin gibi girdim konulara açtım okudum yazdım derdimi sordum CEVAP VEREN OLMADIĞI İÇİN de topic açtım. Sana da gel bu topice gir mutlaka cevap at haaa diyen de olmadı ve benim de gerçekten ihtiyacım var ki soruyorum. zaten sitede yüzlerce topik var her birine nasıl laf yetiştiriyosun ya bu gerekli bu gereksiz diye senin de işin zor be birader
-
27 Ağustos 2009, 00:32
[QUOTE=DOOM46;1749724]
aynen söylediğin gibi girdim konulara açtım okudum yazdım derdimi sordum CEVAP VEREN OLMADIĞI İÇİN de topic açtım. Sana da gel bu topice gir mutlaka cevap at haaa diyen de olmadı ve benim de gerçekten ihtiyacım var ki soruyorum. zaten sitede yüzlerce topik var her birine nasıl laf yetiştiriyosun ya bu gerekli bu gereksiz diye senin de işin zor be birader
O topıclerdekı arkadaslarda sorunun ne kadar yersız oldugunu dusunup aslında sordugunun cevabının zaten topıclerde mevcut olmasından dolayı CEVAP VERMEMİŞ OLMASINLAR SANA SAKIN...Forum kullanmasını ogrendıgın gun sende tum konulara nasıl yetısecegını ogrenırsın bilader...
-
27 Ağustos 2009, 00:39
[QUOTE=yalnız_kurt;1749732]
O topıclerdekı arkadaslarda sorunun ne kadar yersız oldugunu dusunup aslında sordugunun cevabının zaten topıclerde mevcut olmasından dolayı CEVAP VERMEMİŞ OLMASINLAR SANA SAKIN...Forum kullanmasını ogrendıgın gun sende tum konulara nasıl yetısecegını ogrenırsın bilader...
yaw akşam akşam işin yok mu kardeşim git Allah aşkına ya çocuk gibi atışıyosun benimle sana zorla gel bu topiğe cvp yaz diyen mi var arkadaş yardımcı olmayacaksan niye giriyorsun madem topice başlığı beğenmediysen girme madem dalaşacak yer mi arıyosun yahu açmışız işte olan olmuş sormuşum sorumu yardım eden etmiş gereksiz bi soru olsa bu kadar insan cevap vermezdi onlar da cvp vermeyebilirdi saçma diye brz olgun davran arkadaş ya yaşın kaç bilmem belki benden büyüksündür ama en azından böyle çocuk gibi dalaşmak yerine en iyisi hiç bulaşma olsun bitsin
-
27 Ağustos 2009, 00:45
[QUOTE=DOOM46;1749742]
yaw akşam akşam işin yok mu kardeşim git Allah aşkına ya çocuk gibi atışıyosun benimle sana zorla gel bu topiğe cvp yaz diyen mi var arkadaş yardımcı olmayacaksan niye giriyorsun madem topice başlığı beğenmediysen girme madem dalaşacak yer mi arıyosun yahu açmışız işte olan olmuş sormuşum sorumu yardım eden etmiş gereksiz bi soru olsa bu kadar insan cevap vermezdi onlar da cvp vermeyebilirdi saçma diye brz olgun davran arkadaş ya yaşın kaç bilmem belki benden büyüksündür ama en azından böyle çocuk gibi dalaşmak yerine en iyisi hiç bulaşma olsun bitsin
Ben sana aradıgın cevabı nerde bulacagını soyledım demek kı cevap vermısım...
Hangı konuya cevap yazıp yazmayacagımı sana soracak degılım...
Her canı sıkılanın topıc acması can sıkıyor artık, kullanmayı bılmıyorsan foruma gırme o zaman...
-
27 Ağustos 2009, 00:50
ben de sana hangi topici açıp açmayacağımı soracak değilim foruma girip girmeyeceğimi de sana soracak değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------
[QUOTE=yalnız_kurt;1749753]
Ben sana aradıgın cevabı nerde bulacagını soyledım demek kı cevap vermısım...
Hangı konuya cevap yazıp yazmayacagımı sana soracak degılım...
Her canı sıkılanın topıc acması can sıkıyor artık, kullanmayı bılmıyorsan foruma gırme o zaman...
ben de sana hangi topici açıp açmayacağımı soracak değilim foruma girip girmeyeceğimi de sana soracak değilim
-
27 Ağustos 2009, 00:51
[QUOTE=DOOM46;1749763]ben de sana hangi topici açıp açmayacağımı soracak değilim foruma girip girmeyeceğimi de sana soracak değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------
Hadı bakalım bu işi ogreneceksınız ama bız gormeyecegız Allah bızden sonrakılere sabır versın...
-
27 Ağustos 2009, 00:53
dostum adam sana yardım etmeye çalışıyo
ki bence gereksiz bi çaba içinde çünkü moto sohbet kısmına bakarsan milyar tane aynı başlıktan war.ayrıca motosiklet modelleri kıyaslamasında da var.
sen bence benim gibisin. araştırmaya üşenip topic açmışsın birileri ne derse onu yapiyim diyosun.
ama doğru olanı zaten açılan konulara cevap yazmandır.zaten orda bişeyler paylaşılmış.sen sıfırdan giriyosun mevzuya.
ayrıca adminlerin bunu kilitlemesi de an meselesi söyliyim ;)
-
27 Ağustos 2009, 00:55
[QUOTE=yalnız_kurt;1749766]
Hadı bakalım bu işi ogreneceksınız ama bız gormeyecegız Allah bızden sonrakılere sabır versın...
yine de yardımların için teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 PM ----------
arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim
-
27 Ağustos 2009, 01:05
Daha önce kendi motorun hiç olmadı ve tecrüben sınırlıysa, 2. el bir cbr 125 senin için daha iyi bir tercih olacaktır.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
27 Ağustos 2009, 01:07
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
dostum adam sana yardım etmeye çalışıyo
ki bence gereksiz bi çaba içinde çünkü moto sohbet kısmına bakarsan milyar tane aynı başlıktan war.ayrıca motosiklet modelleri kıyaslamasında da var.
sen bence benim gibisin. araştırmaya üşenip topic açmışsın birileri ne derse onu yapiyim diyosun.
ama doğru olanı zaten açılan konulara cevap yazmandır.zaten orda bişeyler paylaşılmış.sen sıfırdan giriyosun mevzuya.
ayrıca adminlerin bunu kilitlemesi de an meselesi söyliyim ;)
yok yahu üşendiğimden değil de ben üyeliği epeydir kullanmıyordum daha iki gün oldu tekrar girdim siteye şöyle bi baktım ne var ne yok o konuda ama hiç aklıma gelmedi oralara bakmak moto sohbet model kıyaslamaya da dikkat etmedim ama açılan topiclerde sordum sorumu baktım cevap yazarlar mı acaba dye yazan olmamış ben de bari topic açayım da millet görür belki yardımcı olurlar diye düşündüm başka bir amacım yoktu fakat yardımcı da oldular sağolsunlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler