başka bi ülkede çekilen görüntüleri izmirde trafikte şov yapıyorlar diye haber yaptılar bugün de meğer türkiyede deilmiş diye düzelttiler
gel de şu medyaya güven
dedikodu bile daha sağlam bilgidir halkı hep yanlış yönlendiriyorlar
başka bi ülkede çekilen görüntüleri izmirde trafikte şov yapıyorlar diye haber yaptılar bugün de meğer türkiyede deilmiş diye düzelttiler
gel de şu medyaya güven
dedikodu bile daha sağlam bilgidir halkı hep yanlış yönlendiriyorlar
Malesef olmaması gereken işler bunlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
evet şimdi gördüm iha haber ajansı bi internet sitesinden görüntü almış izmir diye yayınlamış olacak iş değil
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
şu motora karşı olan ön yargıdan nasıl kurtuluruz bilmiyorum sıkışık trafikte arabalar gibi bekliyorum aralardan geçmiyorum sırf laf etmesinler diye full koruma dolaşıyoruz daha ne yapalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------
kafalarına göre haber yapıyolar başkanım
arkadaşlar o videonun kökü...
www.livelak.com
da...bu site eskiden ogrish.com du...vs vs..vahşet videoları vardı...sonra toparlandı içeriği değişti vahşet oranı azaldı...çok popülerdir...
iha'da işi gücü olmayan masabaşı kişileri bu sitelere bakınr dururlar ve servis ederler...bu sefer tongaya gelme değilde uydurmasyon haber yapılmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kapkaçın yeni moda olduğu yıllarda bi kapkaç videosu vardı iha nın izleyince şok olmuştum kadını yerde sürüklüyolardı(hiç düşünmedim bu görüntüler nasıl bu kadar net diye nasıl da yakalamışlar haberi diye) ertesi gün yine bi haber iha mahkemelik adama para vermişler kapkaç yap biz de haber yapalım diye yanlış yada eksik varsa düzeltin
haber ajansında bu haberi yapan arkadaş acaba işine devam ediyormu tüm izmirli motsikletçileri kötü göstermeye kimsenin hakkı yok önce adam gibi yapsın işini saçma sapan bir video bulup altına izmir yazmanın ne manası var
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
pardon yazdığım site adı yanlış olmuş...
www.liveleak.com
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)