Yamaha ybr hoşuma gidiyor asya 110 ft ler iyi mondial 110 ft hoşuma gidiyo 2 milyarı geçmeyecek motor almak istiyorum yardımcı olursanız seviniirm sizce hangisini alayım yada sizin bi fikriniz varmı
Yamaha ybr hoşuma gidiyor asya 110 ft ler iyi mondial 110 ft hoşuma gidiyo 2 milyarı geçmeyecek motor almak istiyorum yardımcı olursanız seviniirm sizce hangisini alayım yada sizin bi fikriniz varmı
yanlış yerdesin tanışma bölümüne git tekrar konu aç
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
2.el ybr iyimi.sıfırı pahalı olmasa alcamda.ögrenci oldugu için durumum yok fazla
motodrift msn adrsini verebilirmisin dha detaylı bilgi alabilirim senden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 PM ----------
2.200den aşaga yamaha yok olsa bile 10 bin km aşagı yok .hergün netten taip ediyorm
Git 0 km Motosan Modesa al;) Modenas markanın Türkiye üretimi.Yada arkadaşların dediği gibi 2. el bir ybr alabilirsin.
ne kadar fiyatı
1990 lira.İstersen 5 vitesli bir modelide var. www.motosan.eu adresinden bakabilirsin.(bende motosandan komisyon mu alıyorum nedir.)
ybr var sıkı bi pazarlıkla 2000 liraya güzel bi ybr alırsın ama sene 2000 tl var ise o paranın sadece 1500 lirasına motor alabilirsin noterden satışı var 175 tl ruhsat devri var 70 tl ( ortalama) kask alman lazım ehliyet alman lazım motoru ilk aldığında yağını vesayre şeylerini ( duruma göre ) değiştirmen lazım bunları bi düşün
sen en iyisi 2. el bir temiz ybr bul ve al..cinliyle ugrasıp motordan soguma
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
tartışmasız ybr ilk motorumdu sağlam kaliteli yedek parçada sorunsuz 2.de iyi bence hedefin ybr olsun arkadasların dedıği gibi iyi hesabını yap motor alırkende mutlaka ustaya yada bir bilene göster
saolun arkadaşlar yardımcı oldugunuz için YBR bulmaya çalışçam ikinci el .haftayada işe giriyorum .kışıın fiyatlar düşermi acaba
innova düşünürsen, tertemiz,düşük kmli var:
http://www.sahibinden.com/6400kmde_t...XQQdisplayitem
bugün sordum YBR 2008 MODEL 13 BİN KMDE 2.500 TL DEDİ bakımlımış.biraz daha bekleyimmi arkadaşlar düşermi fiyatlar
vazgeçtim gibi ybr den http://www.motosan.eu/ modenas daha iyi bnce sıfırı 2 milyar 10 beygir yaklaşık 140 ibre var 120 km yapar.125lik motorsiklet.sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Güzelmiş tr 125r fiyatıda uygun ama baştan söyliyim honda inova var oda 125'lik cup modeli 0 km fiyatı 4000tl bu ise 2000tl yani çinçançon ama kullanmasını bilirsen al derim bence hiç vakit kaybetme derim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)