arkadaşlar köyde değil şehirde almak daha ii olurdie ben de fiyatı 3 bin tlye çıkardım şehirde 3bintlye alabileceğim gsl motorlar şimdiden tşk
125 cc veya 150 cc olursa sevinir 150cc daha ii
arkadaşlar köyde değil şehirde almak daha ii olurdie ben de fiyatı 3 bin tlye çıkardım şehirde 3bintlye alabileceğim gsl motorlar şimdiden tşk
125 cc veya 150 cc olursa sevinir 150cc daha ii
sana önerebilecegim 3 model var ikinci el çok temiz olmak şartıyla ybr-cbf-tvs rtr bunların dışına çıkma. hem ekonomik hem saglam modeller. o fiyata 2009 model az km yapmış bulabilirsin.
ybr 125
honda Cbr 125 r
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
YBR 125
[Y]amaha [B]rillant [R]iding 125
www.sahildenturkiye.com
Yamaha, Torakusu Yamaha adlı müzisyen ve girişimci tarafından 1887 yılında kurulmuş olan bir Japon şirketidir. Firma günümüzde müzik aletlerinden motor sanayine kadar oldukça geniş bir yelpazede üretim yapmaktadır.
Elektronik klavye alanında önemli başarılara imza atan Yamaha, özellikle Türkiye'de yoğun ilgi görmüştür. Şu an Türk Klavyecilerinin büyük bir kısmı Yamaha klavye kullanmaktadır.
Brillant: berrak, ışıl ışıl
Riding:binek
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
şöyle birşey düşünürsen, kesinlikle tavsiye ederim:
http://www.sahibinden.com/6400kmde_t...XQQdisplayitem
Cup model düşünürsen 2. el de İNNOVA VE MODENAS dışına çıkma derim.Modenas ve İnnova bu işin babasıdır.Debriyajlı olsun istersen YBR,TVS.
mondial 125 kt
Farklı görünsekte aynı şeyleri anlatıyor ve yaşıyoruz[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]
arkadaşım 125 kt yerine ben seyhanla ilgileniyorum çok ii motor diolar
100 kmde 3 lt yakıo ve yakıt kapasıtesi 12,5
Honda cbr 125 --- honda cbf 150 ---- yamaha ybr 125----tvs apache rtr150
seç beğen al ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
mondial 100km de 2.5 lt benzin tüketiyor.bizzat kendim denedim 5 tl benzin ile 76km qittim.
Farklı görünsekte aynı şeyleri anlatıyor ve yaşıyoruz[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]
köydü şimdide şehire mi geçtin yakındada
bi konu açarsın
5000 tl uzay param var uzayda nasıl bi motor alınır bi yardım...şu kadaar cc olsun havada gide bilsin diye...
bekliyoruz.....geç kalma
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
ybr city düşünürsen bende 1200 km de 2009 model mavi renk 1 aylık falan bir motor var 0 la hiç bir farkı yok fiyat da 3000 lira olur istersen bir düşün
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)