Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardım Lütfen !!

REKLAM ALANI
    cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Selamlar 150 cc çin malı Çelik motor martian scooterimi pazartesi günü motorcuya verdim silindir sekman piston piston kapağı silindir bloğu değişcek şimdilik 100 tl aldı benden total olarak nekadar fiyat ödemem lazım sizce? cumartesi günü alıcam yani komple motoru yeniden diziyor
    ?
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar 150 cc çin malı Çelik motor martian scooterimi pazartesi günü motorcuya verdim silindir sekman piston piston kapağı silindir bloğu değişcek şimdilik 100 tl aldı benden total olarak nekadar fiyat ödemem lazım sizce? cumartesi günü alıcam yani komple motoru yeniden diziyor
    ?
    Konuşmadınmı baştan ustayla.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuşmadınmı baştan ustayla.
    Maximum 190ı bulur filan demişti. :s İdeal fiyat nedir bunu söylerken işçiliksiz söylemişte olabilir daha önceden motorumu çok yaptırdım kanka gibiyiz evine gider gelirim ama para dosttan kazanılır misali her seferinde kıllanıyorum ..
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

Maximum 190ı bulur filan demişti. :s İdeal fiyat nedir bunu söylerken işçiliksiz söylemişte olabilir daha önceden motorumu çok yaptırdım kanka gibiyiz evine gider gelirim ama para dosttan kazanılır misali her seferinde kıllanıyorum ..
    benim anladığım üst subap kısmı hariç . üst kapak hariç sadece piston segman ve silindir istiyorsun demi. yağ mı yakıyordu

fiyat istiyorsan fiyat linki koyayım buraya

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim anladığım üst subap kısmı hariç . üst kapak hariç sadece piston segman ve silindir istiyorsun demi. yağ mı yakıyordu

fiyat istiyorsan fiyat linki koyayım buraya
    Evet Yağ yakıyordu ve bunların değişmesi gerektiğini söyledi fiyat linkini görürüsem çok iyi olur .. hiç değilse kazıklanıp kazıklanmadığımı anlarım

http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...150-zat-ms592/

silindir piston segman 60 lira krank 50 lira aynı sitede

üst kapak ise 60-70 lira civarı subaplar dahil

yani kendi bu fiyata veya daha altına alıyordur senden de 150 lira parçaya 100 lira da işçilik isteyebilir. yani 250 lira isterse normal denebilir ama tutup 300-400 isterse el emeği ile senin gibi arkadaşın ben taaa dersin artık

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...150-zat-ms592/

silindir piston segman 60 lira krank 50 lira aynı sitede

üst kapak ise 60-70 lira civarı subaplar dahil

yani kendi bu fiyata veya daha altına alıyordur senden de 150 lira parçaya 100 lira da işçilik isteyebilir. yani 250 lira isterse normal denebilir ama tutup 300-400 isterse el emeği ile senin gibi arkadaşın ben taaa dersin artık
    Eywallah Kardeş Çok sağol gözün burda olsun motorum yapılınca fiyatı yazıcam buraya. bakalım nasıl olcak :S

Eywallah Kardeş Çok sağol gözün burda olsun motorum yapılınca fiyatı yazıcam buraya. bakalım nasıl olcak :S
    tamam bakalım ne diyecek ustamız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler