Evet arkadaşlar bugün sabah 8:30 sıralarında ilk kazamı yaptım. Hata bende değildi ama yinede masraf bize çıktı. Genelde sakin ve yavaş motor kullanırım. Sabahta her zamanki gibi sakin bir şekilde yolumda gidiyordum 3 şeritli yolda hızım 50 60 civarıydı kırmızı ışığın yandığını uzaktan farkettim ve lambaya göre hızımı ayarladım önümde giden beyaz şahin yavaşladı bende ona yaklaşık 10 15 metre mesafede takip ederek yavaşlamaya başladım ki son anda farkettim yer ıslak ve parlak ve o anda fireni bıraktım ama şahin kırmızı ışıkta durunca tekrar firene basmak zorundaydım ve olan oldu motor sabun gibi kaymaya başladı, tek yapılacak şey motoru yan yatırmaktı ve yan yatırdım motorla beraber 10 metre kadar kaydık ve motorun arka lastiği öndeki aracın tomponunun sol tarafına çarptı ve dönerek benimle beraber iki aracın arasına girerek durdu benim başımda kaskım vardı başımı solda duran aracın arka tanponuna çarptım motordada bişey yoktu ama şahinin arka tampon kırılmıştı ve sol ön kapının en alt bölümüde 10 cm çizilmiş. Şahin sürücüsü arkadaş insaniyetli bi arkadaşmış hemen benimle ilgilendi bişeyim olupolmadığını sordu bende bişey yoktu sadece kaskın ön camı açıktı ve nasıl olmuşsa burnumu soldaki aracın tanponuna çok hafif çarpmışım sadece burnum sızlıyordu. Neyseki kimsenin canını acıtıcak bi şey yoktu ortada arkadaşın aracını sanayide tamir ettirdim ve helalleştik sağolsun iyi insanmış. İşte böyle ilk kazamı gerçekleştirmiş oldum inşallah son olur.