geçmiş olsun. yok abi bizim motorlar havada falan gitmeli aircraft gibi bişey olmalı. tekerlekler yere temas etmemeli. bu koşulalrda memleketimin bu yollarında motor falan sürülmez.
geçmiş olsun. yok abi bizim motorlar havada falan gitmeli aircraft gibi bişey olmalı. tekerlekler yere temas etmemeli. bu koşulalrda memleketimin bu yollarında motor falan sürülmez.
geçmiş olsun, geçen hafta gördüğüm motosiklet kazasından beri bir haftadır motoru yatırıyordum zaten. şimdi senin olayı da okuyunca gene bir tedirgin oldum. ne kadar temkinli, takip mesafeli de kullansan senin kontrolün dışındaki bir etken durduk yere tehlike yaratıyor. yine de ucuz atlatmışsın... geçmiş olsun...
allah beterinden saklasın geçmiş olsun kardeşim.
Yolver gitsin .
daha önce ıslak zeminle hiç ilişkim olmadı
umarım olduğunda hızım düşük olur
Geçmiş olsun. Sanıyorum üstündeki lastikler nylon. İstediğin kadar ısıt suyu gördümü sabun gibi oluyor bu lastikler.
En az başımızdaki kask kadar önemli, kaliteli ve kauçuk oranı yüksek bir lastik. En kısa zamanda değiştirmeni öneririm.
Geçmiş olsun. Allah (cc) beterinden saklasın.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
geçmiş olsun . Dikkatli olcaz abicim zemin önemli..
Geçmiş olsun.Bende ilk kazamı yaptığımda çok utandım ya millet motor kullanmasını bilmiyor dicek diye.Suç 8de8 karşıdada olsa koyuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)