Arkadaşlar dün akşam eve giderken caddenin kenarından hava rüzgarlı olduğu için ağır ağır gidiyodum, sonra arkadan büyük bir kamyon geldiğini fark ettim kamyon birden hızlandı ve yanımdan geçti yanımdan geçtiği an kafama sert bir cisim çarptı heralde tamastı bu tamasın gökten düşmiyeceğini kesin kamyonun içinden atıldığını anladım kamyon benden bir hayli uzaklaşmıştı beynimdeki kan o kadar şiddetlendiki allah ne verdiyse bastım şerefsiz benim arkadan geldiğimi görünce hemen yön değiştirdi o sokak senin bu sokak benim dalga geçer gibi beni şaşırtmaya çalışıyodu bende farları kapatıp kamyonun dibine kadar girdim sonra kamyon varoşların olduğu bir mahalleye girdi bende yavaşlayıp uzaktan takip ettim sonra kamyon bir ara durdu 5 dk felan ben yermiyim uzaktan bende bekledim belliki takip ediyomuyum ona bakıyodu sonra elime yumrup büyüklüğünde taşı aldım tam o sırada kamyonun hareket etmeye başladığını gördüm gene peşindeydim sonra taşı bi attım dorseye geldi biraz yavaşladı sonra gene hızlandı gene bi taş daha aldım sonra bir evin yanında kamyonu durdurdu ben uzaktan gözetliyom sonra şöför mahalinin sokağa bakan kapısını açtı ama kimse inmedi ben yermiyim o numarayı sonra motorla kamyonun arkasına yanaştımki eve taraf olan kapıdan inmiş bekliyo taşı bi salladım kafasını yanından geçip evinin çanak antenine geldi tabi ben uçar, ben kaçarken bide büyük bir çamur birkintisinin içine girmiyeyim motor bağırta bağırta çıkardım daha arkamamı bakıyom ama kafaya taktım bana yaptığı o hareketi ona yedirecem , bende sanayide tamircide senelerce çalıştım kamyoncu milletini çok iyi bilirim kamyonun içindeyken krallardır kamyondan inince bişeyleri kalmaz , uygun bir zamanda o kamyoncuya iyi bir çıkartma yapacam özellikle kamyonun körüklerine öyle bişey yapacamki kamyonu yerinden kaldıramayacak tabi lastiklerede bikaç operasyon benimle uğraşmak neymiş göstercem gece uyumak bile haram olacak ona