yaw alemdar kardeş motor mobylettemi? kafada kaskta yoktu herhalde yoksa TAMAS kasklı kafaya birşey yapmaz hacı.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
mobylette ama 70'i gördüm bu arada daha kaska geçmedim
ama mobilette'de kask komik duruyo
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
herkes mi böleki?gecen akşam bizde pamukkaleye gidiyoruz arkadaslarla full koruma burlarda da aynı motorluya saygı yok bizde inadına yolun ortasından yan yana ilerliyoruz.sellektör falan yapıyolar tabi sağa çekil diye bizimde şarampole yuvarlanmaya hiç niyetimiz yok her neyse transitin biri sollarken artistik yapcak artık milimle yanımızdan geçti ayrıca arkadasın kafasınada kül tabağı boşalttı.böle insanlar çok yani ülkemizde.geçmiş olsun kardeşim sanada.
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Bence bir an önce kaska geçmelisin..Bak herkez 3G ye geçmişken. kasksız olmaz hemşo böyle traji komik olursun sonra.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Okumaya başlayınca aslında kızacağımı sandığım bir topikte gülme krizi geçirttiniz bana Kuvvetmira, htmetin ve korkut sayenizde
Son cümlede bomba daha kaska geçemedik.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Aynı durum benimde başıma geldi şehirler arası yolda gidiyorum yolun sağından emniyet şeridinden yolda emniyet gidişi hariç 3 tane tır yan yana gider ama o.ç. kamyoncunun biri yanımdan bi geçme geçti kamyonun dorsesini milimine kurtardım ya bana deyseydi şarampolden direk yanda akan çaya uçsaydım kimse bilmezdi benim orıya nasıl uçtuğumu artık tırafikte kimlere saygı gösterceğimi çok iyi biliyorum
bu takıbın devamı olacakmı mobılet kamyona karşı 1 kavşakta mobılet kamyonla karşılaştı 2 gibi merakla beklemıyoruz
bu arada kardeşim gecmiş olsun bırak gıtsın adam yoluna sende komık falan deme tak kaskını ALLAH korusun alır altına nebıleyım geldi vurdu derler boş ver bu gıbı durumlarda onlar benım dışmdaki deliler de gec git
iyide madem adamı takip ettin ve yakaladın, neden kozunu orda paylaşmadın onu anlamadım....
Mesela şöyle düşün benimle biri bizim evin önünde gel kozumuzu paylaşalım dese onu diyen mahalleden dışarı sağlam bişekilde zor çıkar, poşaların bulunduğu bir yer nerden çıkacakları bellimi olur sonra kim vurduya gidim öylemi en iyi doğru zamanı beklemek ajandama not aldım zaten
kamyoncuya bulaşma adamın arabasına taş atmışın antenleri indirmişin bence şansını fazla zorlama kask kullanmaya başlasan iyi olur komik dediğin şey hayat kurtarır bir arkadaşımız 2 hafta önce kaza yaptı senin gibi kaskını takmamış kafasını vurmuş yere ve hala yoğun bakımda yatıyor belkide çıkamıyacak yoğun bakımdan
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Sizin oralarda geyik'e ne derler ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
valla kamyoncu millet iöyLE ya bende bi ara köye giderken motorla birtane cargo kamyon yanımdan gecerken karsıdan geliodu tabi yanıma yaklastı kornaya asıldı kornasıda havalımı nasılsa bilmiorm korkudan motordan atlıyacaktm neredeyse o ara durdum bir sürü küfür etmiştim arkasından...
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
valla bozuk olan moralimi yerine getirdiniz..gülmekten iş yapamadım...alemsiniz valla...
arkadaşım sana da geçmiş olsun bak fazla bulaşma kamyonculara adam çıkarır silah falan aman diyeyim....tekrar geçmiş olsun biran önce kask tak ki adam seni tanımasın yoksa üzerinden geçer....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)