Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
sorulara öyle deme. az daha zor sorsalar millet düşüp bayılır
unutmamak lazım kızlar da giriyor bu sınava . kaç kız bu motor sorularından 10 kez sınava giriyor biliyormusun hatta sonunda pes edip ehliyetten vazgeçiyor
sorulara saçma sapan deyip beğenmiyosan git össye gir....onları seversin belki
İlk defa kendimi test ettim kolay yani biraz kafa yorarsan mesela distribütör dağıtıcı anlamında kullanılır ona göre cevapladım ben
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
14.sorunun cevabı hava kanatçıkları olacak değilmi ?
www.sahildenturkiye.com
13 ün cevabı fazla yakıt yakması mı fazla yağ yakması mı??
Arkadaşlar ben Hep Karbüratörü adının 3 harfinden karıştırıcı olarak hedef aldım distiribütörüde d harfinden dağıtıcı olarak bukadar basit yani . Hı hava kanatçıklarınıda bize öğretmediler kursta ama onu işaretledim sanırım Garip olan a2 alıcaz araba motorundan sınava tabii tutuluyoruz birtek burda canım sıkıldı :S SİZLERİN ?
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
şahsen 16 yaşında biri olarak sorulardan 1 yada 2 sinde kararsız kaldım inşallah zamanı gelince banada böle sorular gelir
15 inci soru fazla yakıt tüketimi olabilirmi
ah bide şu yaş tutsa 1 gün beklemicem hemen gitcem sürücü kursuna
4. soruyu bilen varmı?
4.buji ile ateşlemeli motorlarda diye biliyom
sınavın en can alıcı sorusu bu olsa gerek 4. soru.. Bujinin kendisi zaten bir manyeto..
genel olarak bayanlarda dahil kitap okurlarsa tahminimce %80 ni yapar
tabik içinde 2-3 tane yanıltıcı soru olabilr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)