Merhaba Herkeze
Er-5 Almayı düşünüyorumda sesi tatmin edermi egsoz falan değişsek yorumlarınız neler ses hakkında ?
Merhaba Herkeze
Er-5 Almayı düşünüyorumda sesi tatmin edermi egsoz falan değişsek yorumlarınız neler ses hakkında ?
Ses için alacaksan alma derim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Biraz daha açıklasan kötümü o kadar sesi
Hyosung gt 250r al? piyasaları aşağı yukarı aynı
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
2 silindirden 4 silindir sesi alman imkansız. nedenine gelince 4 silindirde patlamalar o kadar çok olur ki o yüzden ses öyle çıkar.
Kötülükten kastın ne anlamadım?.....
Ama ses içinse bir raceye bakın derim...
Piyasada 6-7 binliraya raceler var..
Sana sadece ses lazım nasılsa....
Ama madem meraklanmışsın söyliyim....
Racelerde devir fazladır... Ve 4 tane piston vardır.... Ve adı üstünde Race...Er5 gezi motoru sadece....
Hayır 500'Lük Motor alıcam daha düşük almak istemiyorum , o yüzden sesede önem veririm hız olduğu kadar Er-5'in hızı beni keser , ses yönünden nasıldır diye soruyorum.Tabiki 4 Silindirden aldığımız sesi alamayız ama biraz daha yakın bir ses verebilirmi diye soruyorum Suzuki GS-500 düşünüyordum vazgeçtim ,
6,7 milyarlık racelere örnek verebilirmisiniz ER-5 kadar süratli olması şartıyla ?
Peki 2000 Model Altı motor önerirmisin sağlammı olurlar veya önerdiğin bir model varmı pek bilgili değilim büyük motorlar hakkında öneri yapabilirmisin
bandit falan bak bence
s kafa karenajlı modeli, burda sormak yerine internetten biraz resimlerini araştır yada sahibinden den bak hem fiyatları hemde tipi hakkında bilgi sahibi olursun.
7-8 bin tl ye 03-04 modellerini bulman mümkün..
genel olarak uzun ömürlü motorlar, sübapları ayarlı, ortadan egzantrikli yağ soğutmalı şarj dinamolu bir sistemi var.. nerdeyse otomobil motoru gibi..
cefakar bi motor..
GKN MOTORS
bu işini görür sanırım
Yolver gitsin .
Buda fiyat olarak ağır kaçar
nie ki 6,000 liraya bile var
bi ustaya baktırılıp alınabilir bence
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)