Er5 ten ss sesi alamazsınız,diğer arkadaşlarında dediği gibi,silindir farkı ve motor özellikleri buna uygun değil.Anca daha tok bir sese sahip olabilirsiniz,ki ben orjinal egzozunun çıkardığı sesi beğeniyorum.
Zevk,karar size kalmış..
Yaklaşık 5 bin km civarı er5 kullandım.Bu kadar yani abartıldığı kadar fren sorunu görmedim.Bu yolun yarısından fazlasını 2 kişi yaptık,yani artçımda vardı.
Arka fren kullanımının oranları,tecrübe ve fren ayarları da bence bu duruma en büyük etkenlerden.Evet kesinlikle disk fren ve kampana farkı var,ama öyle duramadım,çok tehlikeli vs. denecek bir durum inan görmedim.Viraj,keskin yol,ani fren,yüksek hız..Her şartta kullandım.. Aşık olmadım,ama fiyatına alınabilecek motorun o olduğuna bu süreç içerisinde inandım.Kıssadan hisse,er5 im olmadığı için savunma -gereksiz yere savunma- gibi bir durumum yok,ama alacağımı düşünürsek çok kötü bir motor olsa almazdım,sonuçta hala nakit var ve motor yok,daha iyisi olsa onu alırım olur biter Bilmem anlatabildim mi..
idda ediom uçak sesi bile alınabilir istedikten sonra
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hay o kampanalar kıstırsın seni de çıkama.....
(Anlayana gitti lafım..... )
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o sesi kendin çıkarmayı denesen ) biliyorum iğrençti ama yazmasam rahat edemezdim )
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim 21 vites bisikletten cbr 125 sesi çıkar mı mete abi temel abi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)