Alp Tunay bende diş macununu ortadan sıkmışım farketmeden, ne tür bir tavsiyen olabilir ?
Not : Hiç bir 4 silindirli olmayan makinadan 4 silindirli sesi alınamaz.
Alp Tunay bende diş macununu ortadan sıkmışım farketmeden, ne tür bir tavsiyen olabilir ?
Not : Hiç bir 4 silindirli olmayan makinadan 4 silindirli sesi alınamaz.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
zuahah adı üstünde 4 sillindirli sesi
sahibinden de ilanlara bakarsan hem orada özelliklerini hemde renk renk çeşit çeşit görebilirsin. 500cc diye seç o tarzda olanlar sıralansın bende motor dan pek anlamam . merak ettiğim bir model oldumu o şekilde bakarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 AM ----------
ve benim anladığım kadarıyla ekonomik birşey de arıyorsun
4 silindir demek 4 tane yağ demek. vb. vb. vb... benzinde cabası .
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
uçak sesi bile alabilirsin istedikten sonra
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
balıkesirde war 1-2 tane race sesi alcam die motoru hurdesen ediyolar sonuç olarak chopper sesi cıkıyo :D
bence hepsinin sesi kendine yakısanı orjinali ztn macera aramaya gerek yok
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
6-7 Milyara GSR600mü var
Bandit 600 Düşünüyorum o fiyatta , olmassa ER-5'e dönücez..
Suziki GSX 650 F'lere de bakabilirsin, uygun fiyata ikinci el sitelerinde ilanları var.
İyide arkadaş boyunu duruşunu sormuş?
Arkadaşım sen ne tür motorlar kullandın tecrüben nedir?
Sanki ilk motorunu alacak gibi soruyorsun...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Ben 150'lik ve 125'lik vitesli motorlar kullandım.
Hayatımda canlı olarak görmediğim bir motorun duruşunu ve yüksekliğini sormam doğal sanırım Antalya'Dayım ve Bandit 600 Görmedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 AM ----------
İlk sayfada arkadaş GSR 600 Resmi verip işini görür demişte o yüzden dedim o ağır kaçar diye gsr 600 değilmi yoksa o resim
Sanırım kararsızsın hangi motosikleti almakta.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Motosikletin yüksekliğini falan sorman çok normal, çok önemli bir konu. Ancak yeni bir motosiklet alırken "ses" en son düşünecek şeyler arasında olsa hiç de fena olmaz. Yine de zevk meselesi...
Ben Antalya içinde değil, uç ilçelerinden birindeyim. Burada arabadan çok motosiklet var. Ne güzel diyeceksiniz ama işin aslı öyle değil. Ses çıkarsın diye oynanmış scooterlar, mobiletler ve özellikle eski bitik Javaların sesleri, benim gibi motosiklet seven ve kullanan birini bile gerçekten rahatsız ediyor. Keşke bu tip yerlerde çevreyi kirletmeyen, gürültü kirliliği yapmayan elektrikli motosikletler kullanılsa.
Keeper Of THe Seven Locks
Arkadaşım 2 silindirden 4 silindir sesi alman imkansıza yakın bir durum.Bence eger 7-8 bin seviyesine çıkabiliyor isen 2006 model Honda CBF 500 al derim.Çok iyi motosiklet ben 2 aydır biniyorum çok memnunum tavsiyede ederim
Born To Be wild,Live to Ride...
Senin dediğin seslerden bende nefret ediyorum buradad aynı şekilde patlak gezen , sinek vızıltısı gibi rahatsızlık veren motosikletler çok üstelik birde cadde üstünde oturuyorum.
Ama 4 Silindir sesine bitiyorum hocam işte o yüzden madem 6-7 milyar ayırdım seside tatmin etsinki 2 gün sonra sıkılmayayim motordan diye söylüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------
Evet ; Bandit 600 İle ER-5 arasında kararsızım ; Bandit 600 4 Silindir olduğu için sesi çok hoşuma gidiyor ER-5'Te çok hoşuma giden bir motor napıcam bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------
Evet kararsız gibi oldm
50 fazla yazmışım pardon GSX 600 F olacak o
http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
Bütçeyi 9a kadar çıkarırsam dahada çıkartıp R-6 falan almak isterim Bandit veya ER-5 daha sağlıklı gözüküyor şimdilik
arkadaşım er5 te eksoz deyiştirirsen güzel tok bir ses alırsın tabi 4 sesi alamazsın
ama çiftten alacağın tok, ayrı güzelliği olan bir ses.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)