aahah güzeldi bu bur-k@
ama ricam var sizlerden arkadaşlar
bi zahmet yazmayin artik :D :D :D
çünkü;
tamam merve ye yardımcı olacak bir kişi çıktı (bendeniz)
yazmanıza gerek kalmadi yani :D
yazmayinki en son benim iletimi okusun kızcaz lütfen
aahah güzeldi bu bur-k@
ama ricam var sizlerden arkadaşlar
bi zahmet yazmayin artik :D :D :D
çünkü;
tamam merve ye yardımcı olacak bir kişi çıktı (bendeniz)
yazmanıza gerek kalmadi yani :D
yazmayinki en son benim iletimi okusun kızcaz lütfen
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
topicdeki yazıları okudum.bana göre coqunuz söylediklerinizde haklısınız.
benimde bir sorum olacak;motosiklete yeni olan birisi tavsiye ettqinz 125-150cc liklerden ziyade 250 cc lerle de baslaya bilir mi ?
Farklı görünsekte aynı şeyleri anlatıyor ve yaşıyoruz[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]
merve27 kardeş bende iskenderunluyum iskenderunlu olduğunu yeni öğrendim
bir motorsever olarak sana yardımcı olabilirm
özel mesajdan sana bana ulaşabilmen için gerekli bilgileri yazdım
sizler yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum bir iskenderunlu vatandaşımıza bukadar çok ilgi gösterdiğiniz için :D :D :D :D
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
bur-k@ : ))))))))))))))))) o ne laaaaaaa haha delete delete :D :D
bizim iskenderunlu kızlarimiz güzellerdir öle deme
heeeyt!! bırakın ülen ilk ben gördüm onu
arkadaşlar hatun supersport istior birinizde beat birinizde tvs var...
size bakmaz o bana aşık bana değil motoruma aşık
O değilde topic gene nerelere geldi gerçi soruyu soran bayan cevaplarnı almıştır ancak bu kada rmakaraya ve gözgözre görede sarkmaya gerek yok
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
:D :D :D hiç unutmam YTÜ gemi inşa mühendisliği bölümünü bir kız kazanmıştı da bütün 2nci 3üncü ve 4üncü sınıflar 1inci sınıftan çıkmaz olmuştı :D
arkadaşlar hepiniz süpersiniz. bir topik ancak bu kadar eğlenceli olurdu.
tebrikler.
benim ferrarim var merve... olur da 4 tekere kayarsan yardımcı olabilirim
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
çok iddialı gördüm seni
maksat muhabbet olsun hocam
nie vahim diorsun len
hatun yavruları istemior abicim kendisini istio beygirleri tek tek hissetmek istioooooo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------
5 ile 10 arası he koptum yerlerdeyim
oha 3 günde 9 sayfa
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)