konu sabah açılmış 41 cevap 41 kere maşallah diorum öncelikle :D :D
benlen 42 olsun (43 olmuşum bile :D )
merve27 : almakmı istiyorsun paran var heralde al ozaman niye yapamiyasinki bu kadar basit :D
dışardan bakıldığı kadr zor değil yaparsin bence
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
r6 güzel motordur bunun birde r1 i var oda manyak bir motordur.
Şöyle yapalım ozaman R6 lara bayanlar binsin, R1 lere Erkekler
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
bence merve bır daha ortaya cıkmicak diger konularda oldugu gibi
eger gelirde okursa tek diyecegim Yavaş GeL Merve Yavaş Gel
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
bu topiğin sonu nereye varcak acaba
hatun r6 yı alıp fotoları cekip siteye yükler ve son noktayı koyuyormuş
Allah korusun...
aragazı sadece tünellerde veririm abimm, desemde inanma
bak yaaaa nasıl gereksizkardeşim,, 9da girdğim topice saat 10:41 olmuş..
oruc kafaylabana 1saat41dakika gecirten topiğe ben muhteşem başlık gözüyle bakarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
ha bide toppic var o keller için çok gerekli bişey ama oda konumuz değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)