Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

çiçek sulama yerıne asfalt sulama ve KAZA :( :@

Motovento
    REKLAM ALANI
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    ya ciçik sulamayı bile yapamıyoruz .unkapanı eyüp yoluda aynen öyle gece o yolu kullanacaklara dikkat arkadaşım sanada gecmiş olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kempes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SILVERWING400 2006
    Çok geçmiş olsun,Belediyenin bu sulama işine bi çare bulacağını sanmıyorum,her ilde aynı dert mevcut galiba,İstanbul büyük şehir belediyesini düşünemiyorum yolda ki ıslaklık yüzünden olan kazalar için özür dilerken;adamlar bırakın özürü ağzımıza salıncak kurup sallana sallana .......Merter de metrobüs bariyerlerine(JİLET) maganda bir minibüs şöförü yüzünden çarpıp hayatını kaybeden arkadaşımızı hala unutmadım,belediye bunun için bile bir özür dilemedi,motorcu ıslaklık yüzünden düşmüş;Kadir Topbaş'a ne adam rantını mı düşünecek kaza yapan motorcuyu mu hem Kadir Topbaş belediye başkanı değil ki muhallebici,bence yollar o yüzden muhallebi gibi..

Motosikleti
    kymco agility 125
    geçmiş olsun kardeşim aynı şeyi dün bizim arkadaş yaşadı sudan geçince yan yatmış omzu çıkmış şimdide motoru satıyorum diyo

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Çok geçmiş olsun. Aynı durumdan bende şikayetçiyim ve Adana'da durum çok kötü. Özellikle geç saatlerde motosiklet kullanmak gerektiğinde de daha da kötüleşiyor. Sağ viraja sol şeritten güzel güzel dalarken birde bakıyorum virajın ilersi tamamen ıslak ve önümde kocaman bir temizlik aracı..Yolun ıslak olması yetmez gibi bir de kocaman araçları sol şeride koyuyorlar. Memlekette canın kıymeti yok, o saatte o işlemi yapmanın motosikletliler için ne kadar büyük tehlike olabileceğini düşündüklerini bile sanmıyorum ama bende bu konuda bir şikayet maili ya da dilekçesi ne gerekiyorsa yazıcam. Tekrar geçmiş olsun.

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    en kötü kazan böyle olsun geçmiş olsun biraz daha dikkat et genellikle artçın varken virajlara daha da yavaş girebilirsin geçen bi arkadaşımı bindirdim motosikleteimin arkasına virajlara girerken kendini çok kasıyor bu da bir kaç kez kaza yapmama sebep olacaktı dikkat et ...

Motosikleti
    Monero 250 cmx a Hedef Custom Chopper !
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplanıp herkes kendi şehrinde bu işe bakan belediyenin park ve bahçeler bölümüne ve ya istanbul için direk iştaç a gidip toplu halde şikayetimizi anlatalım daha dikkat etsinler sulama işine.
    Katılıyorum hemde sonuna kadar !

tolgada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    shadow 750 - Vfr 800
    geçmiş olsun arkadaşım aynı dertten sanırım herkes muzdarip ana alterlerin sulama işlerini park ve bahçeler müdürlükleri yapıyor İstanbul park ve bahçeler müdürünün maili ihsan.simsek@ibb.gov.tr bende aynı sıkıntıyı çektiğim için bir mail göndermiştim tepkisini göstermek istiyen varsa buyursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RacerS200
    geçmiş olsun arkadaşım bende her seferinde elinde hortumla sulama yapan bekçilere kızıyorum sonuçta onların dikkat etmesi gereken bişiy...

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Geçmiş olsun. Bu tarz sürprizler insanın canını çok sıkıyor.

Uzunca bir süredir motosiklet sürmüyorum ve bugün bir arkadaşımın motosikletini sürerken virajın sonuna bakmadığım için keskinliğini hesabedemedim ve neredeyse düşüyordum.

Çok geçmiş olsun.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    TvS ApAcHe
    geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın
    [B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Park ve bahçeler müdürü İhsan Bey'e bir mail de ben attım. Umarım azıcıkta olsa dikkatler bu konuya çekilir.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    aynı olaydan bende şikayetçiyim ama söylenen şey nedir belediye çalışıyor.. ama bilmiyorlarki motosikletlerimiz yere bastığı alanı ufak bir su deyse kayıp düşebiliceğimizi hatta ölebileceğimizi.. yazık çok yazık türkiyede hayat çok ucuz..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arklar olay çok basit...üşenmeden duracaksınız ve ayağınızla ezip yamultcaksınız fiskiyeyi...birazda belediyenin canı yansın bakalım nasıl olcak

Motosikleti
    ZX6-R
    aynı şey sahil yolundada cok oluyor bene müzdaripim bu olaydan 180 190 kapatmış gidiyosun sol şerit çim yerine asfaltı resmen vıccık vıccık yapıyolar resmen ölüme davetiye

Motosikleti
    massey ferguson
    vay be demekki her ilde böle bu bende bi kaç kere düşme tehlikesi atlattım bu yüzden.geçmiş olsun kardeşim sanada
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bende aynen, işe motorla gittiğim bir gece 12/08 vardiyesi için fabrika özel araç girişini toz kalkmasın serin olsun vs diye ıslatan güvenlikçilerin kurbanı oluyordum. Karanlıkta ıslatıldığını fark etmedim ve durma mesafewmi elbette kuru zemine göre ayarladım, tabi altımdaki tekerler Duro olunca birde arka kızakladı 2-3 m kadar, düşme tehlikesi atlattım ve güvenlikçilere, bir daha burayı bu şekilde ıslatırlarsa kendilerini şikayet edeceğimi söyledim. Çim sulama yok yol ıslatma vb durumlarda ötürü 4 tekerler için bile risk oluşturuyor ve kaza dahi yapıyorlar. Biz ne yapalım 2 tekerimizle. Bu arada geçmiş olsun kardeşim sanada. Allah bi daha göstermesin.

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    çok çok gecmıs olsun arkadasım bıdaha bole talıhsız olaylar yasamazsın inş

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplanıp herkes kendi şehrinde bu işe bakan belediyenin park ve bahçeler bölümüne ve ya istanbul için direk iştaç a gidip toplu halde şikayetimizi anlatalım daha dikkat etsinler sulama işine.
    Öncelikle kaza geçiren arkadaşımıza ve artcısına geçmiş olsun.

Yorumların en doğrusunu yapmışsın arkadaşım.
    Belediyenin Parklar ve Bahçelerden sorumlu müdürlüğüne
    (aslında Belediye'ye) şikayet etmek hatta düşme nedeni ıslak ve kaygan zemin ise, Trafik Polisi çağırarak tutanak hazırlatıp zararın telafisi için Sigortaya gideceksiniz onlarda Polisin tutanağı ile Belediye ye giderek onların canına ot tıkayacak.
    Olay bu. Kasko varsa zaten tutanak tutturmak şart ki zarar telafi edilsin.

Ama Kasko yok diyenlerde hayıflanmasın ve dediğim yolu izlesin. Tutanak Şart ve Tutanak ıslak ve kaygan yol ve yolun ıslanmasına neden olanıda yazmalıdır.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Çok geçmiş olsun arkadaşım...
    Böyle bi sorunla kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum..Bir aydır yenibosnada e5 asfaltı kazınmış şekilde duruyodu..daha yeni düzeltilmiş.. motorla birden girince motor kendini kaybediyo ön bi yana arka biyana, hatta arabada bile aynı şey..adamlar o uzun metrajlı yere asfalt bile dökmezkenn,kime laf anlatmaya çalışıyoruz bilmiyorum..

Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 250R
    Arkadaşlar cok cok tesekkur ediyorum hepinize gercekten işimiz çok zor allah kaza bela vermesın en kötü kazamıs bu olsun tabıkıde. Bu çim sulama değil zaten direk asfalt sulama :@

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler