bu yok olan başlıklar nerde toplanıyo biliyo musunuz geri dönüşüm kutusuna baktım yok aradım yok nasıl bulurum kafayı taktım kanal türkü açın diye başlık açmıştım
bu yok olan başlıklar nerde toplanıyo biliyo musunuz geri dönüşüm kutusuna baktım yok aradım yok nasıl bulurum kafayı taktım kanal türkü açın diye başlık açmıştım
ne vardı kanaltürkte?
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
söylemem
kenan sofuoğlu vardı
ben de öyle bir başlığa girmeye calışıyordum sonra baktım,silinmiş niye ki
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
beni anlatıncaya kadar bakmam abi...
bende çoOok farklı motorcuyumdur
kenan sofuoğlunun hayatından bahsetti sonra başka sporculardan bahsetti başka sporculara gelince başlık gittiii halbuki sonra tekrar sofuoğlunu gösterdi neyse sağlık olsun modlar çok asabi demekki bu saatte
daha önce stv de yemek yapıyo diye başlık açılmıştı konu amacına ulaşınca kilştlendi ama benim konu yok ortada bu nasıl iştir
yapsın artık bekliyoruz burda
yaşın kaç,merrak ettimde
siz kaç tahmin ettiniz
Yaş ile alakalı bir durum yokta , konuyu silen arkadaş gerekli açıklamayı yapar herhalde: )
abi sen beni tanıyo musun isim ne
abi tam üstüne bastın kaldır ayağını ya (abi hitap meanasında )
yaş 16 ysa olmadı ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)