Hayırlı olsun arkadaşım. Ehliyeti aldın diye sakın rehavete kapılma, aman ha Onu artık polisin önünden rahatlıkla geçmeni sağlayacak bir plastik parçası olarak kabul et sadece.
Hayırlı olsun arkadaşım. Ehliyeti aldın diye sakın rehavete kapılma, aman ha Onu artık polisin önünden rahatlıkla geçmeni sağlayacak bir plastik parçası olarak kabul et sadece.
Hepinize teker teker tesekkürler arkadaslar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------
kesinlikle c sikki yani...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------
Bende bisiklet göremedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------
Kutluyorum seni arkadasim.. Motorun yoksa en kisa zamanda kavusmani dilerim.. Harika bir his evet...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------
Osmaniyeli arkadasim bunun burada simdi ne isi var pek anliyamadim ama yinede tesekkürkler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------
önde bunun oldugunu bilsem ohoooooooooooo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 AM ----------
Danke dir mein freund=tesekkürler arkadasim
Gecilmez yani dimi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 AM ----------
özür dilerim... böyle tepki alacagimi bilseydim ramazan in sonunu beklerdim sizin icin.. ama ben bugün yasadim bugün paylastim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 AM ----------
Darisi basina arkadasim.. Merak etme basarirsin... Bol sanslar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 AM ----------
Kesinlikle haklisin... Böyle düsünmüyorum zaten.. Daha cok ama cok tecrübe kazanmam gerek bundan eminim.. Tesekkürler...
Hayırlı olsun.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Baska ne diyebilirdimki?????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:51 AM ----------
Tesekkürler.. Avcilardansin????
Avcilarin anisi bende harikadir.. Avcilari hic ama hic unutamiyacagim sanirim...
Kesinlikle.. Orada cok güzel hatiralarim var. Ve cok kötü.. Neyse...
Gecti....
hayırlı olsun..kazasız belasız inşallah..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)