K&N hava filtersi ve iridyum buji taktığımız zaman motorda performans artısı veya yakıt cok tuketım olurmu sorayım dedım ;)
K&N hava filtersi ve iridyum buji taktığımız zaman motorda performans artısı veya yakıt cok tuketım olurmu sorayım dedım ;)
performansa etkisi olur tabi ki ama hızda bekleme bence taş catlasa 5 km artar fakat ani hızlanmalarda ozellikle yuksek devirlerde fayda saglar diye dusunuyorum yakıt konusunda ise artış olabiir belki ama bunları taktıktan sonra iyi ayarlar yapılırsa aynı kalabilir belkide duşer
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
bunları taktıktan sonra egzost takmalısn ki sıkıştırmayı daha cabuk cıakrsın. yoksa artış falan bekleme ;)
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ee bu kadar mı 2 tane yorum yapmıssınız başka bilgili kişiler yokmu??
daha ne beklıosunki yalan mı söyluoruz ?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
yalan sölylüyorsun diyen varmı ?
üzgünüm ama bu ikisi tek başlarına pek bi işe yaramıyor.komple egzos,power commender ' a falanda ihtiyacın var.
Drift Religion
yok daha neler hiçbirşeye iğtiyaç yok ben 100 cc cub a taktım iridyum buji 1500 km yol yaptım yakıt düşüyor daha düzgün calışıyor hızda 5 ila 8km arası artıyor ben direk hava emiş filtrelerini inceledim beyenmedim gözler çok büyük ordan toz girer benim motor bilgimde var eml mezunuyum istanbulda fuarda farklı markaları inceledim beyenmedim üstüne para verseler direk hava emiş filtresi takmam hemde çinliye japon olsa aynı garaja dahi sokmam al sana tartışma konusu şimdi topik kitlenir herkes bana cevap yazmaya başlar dahada cevap yazmam tartışmaya girmem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)