22 ağustos ehliyet sınavı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2009, 15:37
Merhaba,
Bugünkü sınava girenler var mı benim gibi? Cevap anahtarı ne zaman açıklanır?
Sizlere takıldığım birkaç soruyu soracağım bir de;
1) manyetolu ateşleme hangi tip motorda kullanılır?
2) silindirde sıkıştırılmış hava ve yakıt karışımını ateşleyen eleman buji mi, ateşleme bobini mi? (buji yaptım)
3) motorsikletin arka tekeri değiştirilirken hangisine dikkat edilir (soru buna benzer bişeydi) tahrik zinciri(?), aks ?
Reklamlar
-
22 Ağustos 2009, 15:46
Bende girdim ancak B için
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
22 Ağustos 2009, 15:55
drsuphiba adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2) silindirde sıkıştırılmış hava ve yakıt karışımını ateşleyen eleman buji mi, ateşleme bobini mi? (buji yaptım)
3) motorsikletin arka tekeri değiştirilirken hangisine dikkat edilir (soru buna benzer bişeydi) tahrik zinciri(?), aks ?
1 benzinli
2 bende ole dedim
3tahrik zinciri
hadi hayrlisi bakalm sonuc ne olcak
-
22 Ağustos 2009, 16:00
berk_cglr adlı üyeden alıntı
1 benzinli
2 bende ole dedim
3tahrik zinciri
hadi hayrlisi bakalm sonuc ne olcak
tahrik zincirini silip geri aksı işaretledim ben gitti bi soru.. ama 14 yapsak yetiyor heralde değil mi?
-
22 Ağustos 2009, 16:03
bende b için girdim ya herkez geçmiştir umarım
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
22 Ağustos 2009, 16:03
bnde girdim ama külliyen yanlış kafamda hesaplamalarıma göre yani geçersem kıl payı geşmişimdir 72 puanla fln. çunku sorular birbirine cok yakındı yani 2 şıkda olabilir gibi geliyo insana...
-
22 Ağustos 2009, 16:13
Büyük ihtimal herkes geçer. Yukarıda belirtilen 3 sorunun dışında fazla çelişkili soru yok gibiydi. Ancak sınavın ilk 45 dakikası esnasında adayların dışarı çıkarılmaması gibi bir kural, herhalde dünyanın başka hiç bir yerinde uygulanmaz. Memleketimden manzaralar
-
22 Ağustos 2009, 16:15
evet 4 . soru manyetolu benzinli 20 de 20
-
22 Ağustos 2009, 22:57
hacı ne zaman belli olur sonuçlar
-
22 Ağustos 2009, 23:12
Kuregen adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal herkes geçer. Yukarıda belirtilen 3 sorunun dışında fazla çelişkili soru yok gibiydi. Ancak sınavın ilk 45 dakikası esnasında adayların dışarı çıkarılmaması gibi bir kural, herhalde dünyanın başka hiç bir yerinde uygulanmaz. Memleketimden manzaralar
benim bildiğim kadarıyla;sınavın başında çıkarmamalarının sebebi sınava geç gelen adaylara sorunların söylenmesini engellemek.sınavın sonuna doğru çıkarmamalarının sebebi ise sınıfta öğrenciyle öğretmenin tek kalmasını engellemek.böyle bi durumda öğretmenin cevabları söylemesini engellemek.
benim bilgiğim böyle ama farklı bir amaçta olabilir tabi.
-
22 Ağustos 2009, 23:18
ya hepsi iyisi motorda büyük iht. full cekecem de ilkyardım soruları ne kadar cinsti yaa..!
-
23 Ağustos 2009, 03:04
bende bugün girdim A2 sınavına benim bulunduğum sınıfta herkes önceden 1 bölümden kaldıkları için sınava girmişler ben ve bi arkadaş ilk 45 dk çıkamadık sonuna kadar beklemek zorunda olduğumuzu söylediler ve sonrasında görevliler geldi izin verdiler öyle çıktık garipti açıkcası ayrıca sınav genel olarak kastırıcı nitelikte değildi eminim burdaki herkes kazanabilecek kapasitededir...ek olarak sınavlar 7-8 eylülde açıklanıp 12-13 eylülde de direksiyon sınavı olucak
-
23 Ağustos 2009, 03:20
Merhaba,
Cevaplar
1) Manyetolu ateşleme, aküsü olmayan elektronik ateşleme sistemi olan motosikletlerde kullanır.Bunlarda bujide vardır. Ör: Minks 125 serisi...vb
Tabiki seçenekleri bilmiyorum hangi manada sordular acaba.
2)Buji
3)Zincire zarar vermeden dişliyi kurtarman gerekir.Cevap takrik zinciri.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
23 Ağustos 2009, 03:26
Bende girdim sınava.Motor bölümünde bir kaç sorudan endişeliyim.umarım geçmişimdir
-
23 Ağustos 2009, 09:35
dunpa adlı üyeden alıntı
Cevaplar
1) Manyetolu ateşleme, aküsü olmayan elektronik ateşleme sistemi olan motosikletlerde kullanır.Bunlarda bujide vardır. Ör: Minks 125 serisi...vb
Tabiki seçenekleri bilmiyorum hangi manada sordular acaba.
2)Buji
3)Zincire zarar vermeden dişliyi kurtarman gerekir.Cevap takrik zinciri.
sıkıntım bu 3 sorudaydı, tahrik zincirini son anda yanlış yaptım (silip "aks"ı işaretleyerek), bujiyi doğru yaptım, manyetoluyu yanlış yaptım.. 3'te 1 yani sanırım 18doğrum var.
cevaplar için teşekkür ederim. meb cevap anahtarını bu hafta içi açıklar diye okudum bir sitede(sürücü kursunun sistesiydi) (google araması ile buldum)
burada direksiyon sınavı 27 eylülde, ama yazılı sonucu herhalde heryerde aynı gün açıklanır..
-
23 Ağustos 2009, 10:59
ya motorda büyük bir ihtimalle full cektim. Trafikte de en fazla 3-4 yanlış cıkar da ilkyardımdan kafamda hala soru işaretleri var..???????
1)kırık diz ile kalça arasında ise atel nereden nereye uygulanır?
2)sedye ile taşımada yaralının bası one mi arkaya mı (kıble-hortum davası gibi)
3)Şok un belirtileri asağıdakilerden hangisidir ? şimdilik takıldığım ve aklımda olanlar bunlar..!su üçü doğru ise yine endişemi giderir
-
23 Ağustos 2009, 11:14
Sonuclar 4-7 Eylül arası acıklanacak... Asagıdaki linkten sonuclara bakabilirsiniz...
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com..._sonuclari.htm
-
23 Ağustos 2009, 11:45
Şu sınavlarda insanları aptal yerine koymasalar keşke
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
23 Ağustos 2009, 12:00
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
ya motorda büyük bir ihtimalle full cektim. Trafikte de en fazla 3-4 yanlış cıkar da ilkyardımdan kafamda hala soru işaretleri var..???????
1)kırık diz ile kalça arasında ise atel nereden nereye uygulanır?
2)sedye ile taşımada yaralının bası one mi arkaya mı (kıble-hortum davası gibi)
3)Şok un belirtileri asağıdakilerden hangisidir ? şimdilik takıldığım ve aklımda olanlar bunlar..!su üçü doğru ise yine endişemi giderir
1) bu durumda atel kalça eklemini sabitleyecek yerden (kalçadan) başlayıp, ayak bileğinme kadarl devam etmelidir (bu durum özellikle ilkyardımda böyledir, femur çok kanlanan bir kemik olduğundan, femur kırıkları ciddi şok riski taşır)
2) sedyede hastanın başı önde olmalıdır ki ambulansta müdahele edilen kısma (şoförün hemen arkası) başı gelsin.
3) belirtiler çok fazla var, şıkları yazabilirsen cevabı söyleyeyim.
ben sadece motor sınavına girdim.
-
23 Ağustos 2009, 12:14
1) bu durumda atel kalça eklemini sabitleyecek yerden (kalçadan) başlayıp, ayak bileğinme kadarl devam etmelidir (bu durum özellikle ilkyardımda böyledir, femur çok kanlanan bir kemik olduğundan, femur kırıkları ciddi şok riski taşır)
2) sedyede hastanın başı önde olmalıdır ki ambulansta müdahele edilen kısma (şoförün hemen arkası) başı gelsin.
3) belirtiler çok fazla var, şıkları yazabilirsen cevabı söyleyeyim.
ben sadece motor sınavına girdim.
soğuk cilt - terleme
sıcak vücut -titreme
hareketlilik bunun gibiydi sanırım girenler hatırlarsa yazsın bi zahmet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler