Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

22 ağustos ehliyet sınavı

REKLAM ALANI
    ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    22 ağustos çular şimdi biz sonuçlar açıklanana kadar ya da açıklandıktan sonra daha nerelere para döküciz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    CBF150
    Ya gidip ehliyet kursuna soran filan yok mu yaw.Ben koydeyim soramıyorum yapacağımız bişey var mı , direksiyon ne zaman ? bilen var mı?

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı ceyhun__22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya gidip ehliyet kursuna soran filan yok mu yaw.Ben koydeyim soramıyorum yapacağımız bişey var mı , direksiyon ne zaman ? bilen var mı?
    sürücü kursuna borcun varsa onları ödüyorsun daha sonra direksiyon sınavından sonra maliyeye vergi yatırıyorsun tam olarak ne kadar bilgim yok kurstan sertifikayı alıp emniyete gidiyorsun emniyettede kart parası ödüyorsun başka ödediğin bişe yok maliye ve emniyete ödüyeceğin para tahmini 130-150 arasında tutar
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    130 tutuyo direksiyonu gectikten sonraki ehliyet masrafı
    Love mods hate racism

Motosikleti
    CBF150
    bugun kursa gittim direksiyon 27 sinde imiş. 20 tl bize vericen 1 2 gun once dedi adam .Siz diyosunuz yok oyle bişey ben şimdi ne yapıyım basıyım mı yaygarayı kursa?

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    bugun kursa gittim direksiyon 27 sinde imiş. 20 tl bize vericen 1 2 gun once dedi adam .Siz diyosunuz yok oyle bişey ben şimdi ne yapıyım basıyım mı yaygarayı kursa?
    senin burdaki tek hatan kursa yazılırken fiyat konusunu herşey dahil olarak ayarlamaman bende bugün kursa gittim adam hesabın da borç varsa kapat dedi bende hesabı çoktan kapattım dedim o zaman cuma günü beni ara sınav tarihi belli olacak dedi sonraki cuma eğitim var dedi muhtemelen 21-23 arasıda sınav olur ben dosya teslimi anlaştım kursla
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı ibocan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin burdaki tek hatan kursa yazılırken fiyat konusunu herşey dahil olarak ayarlamaman bende bugün kursa gittim adam hesabın da borç varsa kapat dedi bende hesabı çoktan kapattım dedim o zaman cuma günü beni ara sınav tarihi belli olacak dedi sonraki cuma eğitim var dedi muhtemelen 21-23 arasıda sınav olur ben dosya teslimi anlaştım kursla
    ya ben de peşin verdim kursa olan parayı oylelikle 200 e düşürdüm zaten ama eğer siz diyosanız yok direksiyon harcı vermem zaten.Ayrıca bizim kurs çalışma falan da yapıcak gibi durmuyor. Heralde sadece b ye çalışma var .Bana diyo motorun varsa onunla gel sınava herşeyden tasarruf yaa

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    ya ben de peşin verdim kursa olan parayı oylelikle 200 e düşürdüm zaten ama eğer siz diyosanız yok direksiyon harcı vermem zaten.Ayrıca bizim kurs çalışma falan da yapıcak gibi durmuyor. Heralde sadece b ye çalışma var .Bana diyo motorun varsa onunla gel sınava herşeyden tasarruf yaa
    ben şahsen direksiyon için harc ödemicem dosya teslimi olduğu için istemeye hakkı yok
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    Sonuçlar belli kardeşim gir meb sitesine sınavlar bölümüne bak sonucunu öğren .
    [I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Ben E sınıfı için sadece motor sınavına girmiştim. Bu akşam baktım, 100 puan almışım.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben E sınıfı için sadece motor sınavına girmiştim. Bu akşam baktım, 100 puan almışım.
    Hayırlı Uğurlu Olsun
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Teşekkür ederim.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler