22 ağustos çular şimdi biz sonuçlar açıklanana kadar ya da açıklandıktan sonra daha nerelere para döküciz?
22 ağustos çular şimdi biz sonuçlar açıklanana kadar ya da açıklandıktan sonra daha nerelere para döküciz?
Ya gidip ehliyet kursuna soran filan yok mu yaw.Ben koydeyim soramıyorum yapacağımız bişey var mı , direksiyon ne zaman ? bilen var mı?
sürücü kursuna borcun varsa onları ödüyorsun daha sonra direksiyon sınavından sonra maliyeye vergi yatırıyorsun tam olarak ne kadar bilgim yok kurstan sertifikayı alıp emniyete gidiyorsun emniyettede kart parası ödüyorsun başka ödediğin bişe yok maliye ve emniyete ödüyeceğin para tahmini 130-150 arasında tutar
www.sahildenturkiye.com
130 tutuyo direksiyonu gectikten sonraki ehliyet masrafı
Love mods hate racism
bugun kursa gittim direksiyon 27 sinde imiş. 20 tl bize vericen 1 2 gun once dedi adam .Siz diyosunuz yok oyle bişey ben şimdi ne yapıyım basıyım mı yaygarayı kursa?
senin burdaki tek hatan kursa yazılırken fiyat konusunu herşey dahil olarak ayarlamaman bende bugün kursa gittim adam hesabın da borç varsa kapat dedi bende hesabı çoktan kapattım dedim o zaman cuma günü beni ara sınav tarihi belli olacak dedi sonraki cuma eğitim var dedi muhtemelen 21-23 arasıda sınav olur ben dosya teslimi anlaştım kursla
www.sahildenturkiye.com
ya ben de peşin verdim kursa olan parayı oylelikle 200 e düşürdüm zaten ama eğer siz diyosanız yok direksiyon harcı vermem zaten.Ayrıca bizim kurs çalışma falan da yapıcak gibi durmuyor. Heralde sadece b ye çalışma var .Bana diyo motorun varsa onunla gel sınava herşeyden tasarruf yaa
Sonuçlar belli kardeşim gir meb sitesine sınavlar bölümüne bak sonucunu öğren .
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
Ben E sınıfı için sadece motor sınavına girmiştim. Bu akşam baktım, 100 puan almışım.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Teşekkür ederim.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)