22 ağustos ehliyet sınavı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2009, 12:22
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
soğuk cilt - terleme
sıcak vücut -titreme
hareketlilik bunun gibiydi sanırım girenler hatırlarsa yazsın bi zahmet
şokta vücut soğuk olur.
Reklamlar
-
23 Ağustos 2009, 12:25
drsuphiba adlı üyeden alıntı
şokta vücut soğuk olur.
yaşasın o zamansa süphelendiğim 5 6 sorudan ikisi doğru cıktı . atel sorusu hariç . Ama olsun . Yahu takıldığım sorular aklıma gelmiyo yaa geçerim heralde.Ödüm kopuyor. Bir dersten kalmak en az 2 ay çakar yahu.
-
23 Ağustos 2009, 17:49
ceyhun__22 yazdığın şıklar şok belirtileri nelerdir sorusuydu sanırım öyle hatırlıyorum
-
23 Ağustos 2009, 18:24
genelde şüpheli sorular doğru çıkıyor bende 3 tane şüpheli soru vardı doğru çıktı 100 çekmişim motordan
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
23 Ağustos 2009, 18:45
dynner adlı üyeden alıntı
Şu sınavlarda insanları aptal yerine koymasalar keşke
Herkezi kendin gibi düşünme büyük ihtimal sen öğrencisin diye kolay gelmiştir ama sınawda gördüysen nasıl insanlar sınava giriyor çokta kalan oluyor zaten.
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
23 Ağustos 2009, 18:51
ruckerpark adlı üyeden alıntı
Herkezi kendin gibi düşünme büyük ihtimal sen öğrencisin diye kolay gelmiştir ama sınawda gördüysen nasıl insanlar sınava giriyor çokta kalan oluyor zaten.
hakkaten de öyle
-
23 Ağustos 2009, 19:12
ya arkadaşlar bende ekim ayında sadece motordan sınava girecem. kaç soru var motor dersinden ? kaç doğru cevap geçmek için yeterli 14 mü?
-
23 Ağustos 2009, 22:45
vanhelsing58 adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bende ekim ayında sadece motordan sınava girecem. kaç soru var motor dersinden ? kaç doğru cevap geçmek için yeterli 14 mü?
20 soru sadece, hep çıkan sorular var genelde, 14 doğru yapmak yeterli. Bana sürücü kursundan 50 soruluk bir fotokopi verdiler (kurs kitabından çekilmiş muhtemelen) ordaki sorular çıkıyor. zaten çok fazla konu olmadığı için çok farklı şeyler soramıyorlarmış.
bu sınavda bana göre 1 tane çelişkili soru vardı (ateşleme bobini, buji) onun dışında net sorulardan oluşan bir sınavdı.
-
23 Ağustos 2009, 23:39
soruların tamamını nereden bulabiliriz?
-
23 Ağustos 2009, 23:59
benim aklıma takılanlardan bi tane daha geldi .Omurga kırığı olan hasta nasıl taşınır?
Oturuş -( yarı oturuş da olabilir)
Yan yatış
sırtüstü
yüzüstü ben büyük iht. yanlış yaptm şıkları doğru hatırlayan varsa yazarsa iyi olr
-
24 Ağustos 2009, 00:14
Cevaplar
1) Manyetolu ateşleme, aküsü olmayan elektronik ateşleme sistemi olan motosikletlerde kullanır.Bunlarda bujide vardır. Ör: Minks 125 serisi...vb
Tabiki seçenekleri bilmiyorum hangi manada sordular acaba.
2)Buji
3)Zincire zarar vermeden dişliyi kurtarman gerekir.Cevap takrik zinciri.
Sorular çok kolay geldi bana Ben eyüp lisesi salon 2 de girdim Orhan Ak diye bir arkadaş arkamdaydı O burdamı acaba?
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
24 Ağustos 2009, 00:29
Hepimize Geçmiş olsun arkadaşlar...
@ ÇAĞLAR; 24-26 ağustos gibi soru ve cvplar yayınlanacanmış...
-
26 Ağustos 2009, 14:01
Sorular ve cevapları yayınlandı.
http://www.meb.gov.tr/
Benim 2 yanlışım var :(
:D
-
26 Ağustos 2009, 17:53
gerçi paylaşmışlar ama direk burdan da indirebilrsiniz.
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/So...009MtsaSnv.zip
BNM dediğim gibi ilkyardım berbat 6 yanlış motor full herkese geçmiş olsun.AmA 100 le de geçsek aynı belgeyi alcaz.
-
26 Ağustos 2009, 23:54
ah ulan be manyeto yaktı beni beni 1 yanlışım varmış tulum cıkaracaktım ah ulan ahhh
-
27 Ağustos 2009, 00:15
hakanturkol adlı üyeden alıntı
ah ulan be manyeto yaktı beni beni 1 yanlışım varmış tulum cıkaracaktım ah ulan ahhh
manyeto benimde yanlış :S
-
27 Ağustos 2009, 00:19
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
AmA 100 le de geçsek aynı belgeyi alcaz.
45 le geçmişsin ha 100 le. çok koyuyo r dimi insana...
Ben cevaplarımı yazmıştım sınavda şu anda geçiorm hpsinden inş. bi aksilik çıkmaz...
-
27 Ağustos 2009, 00:41
karasahin adlı üyeden alıntı
45 le geçmişsin ha 100 le. çok koyuyo r dimi insana...
Ben cevaplarımı yazmıştım sınavda şu anda geçiorm hpsinden inş. bi aksilik çıkmaz...
Bize Cevapları yazdırmadılar ama tahmini olarak sorularla cevap anahtarını karşılaştırdığım zaman bende geçiyorum
-
27 Ağustos 2009, 00:46
ibocan33 adlı üyeden alıntı
Bize Cevapları yazdırmadılar ama tahmini olarak sorularla cevap anahtarını karşılaştırdığım zaman bende geçiyorum
valla bn dedim başımdaki görevli bayandı bişi bul yaz dedi bnde ATM fişine yazdım
Bi aksilik olmazsa inş. geçiyorum.İnş. hepimiz alırız ehliyetimizi takarız kaskımızı çıkarız trafiğe
-
27 Ağustos 2009, 13:24
karasahin adlı üyeden alıntı
valla bn dedim başımdaki görevli bayandı bişi bul yaz dedi bnde ATM fişine yazdım
Bi aksilik olmazsa inş. geçiyorum.İnş. hepimiz alırız ehliyetimizi takarız kaskımızı çıkarız trafiğe
bize daha başlamadan uyardılar cevapları yazıp götürmek yok diye yoksa yanımda yazacak tertibat vardı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler