evet arkadaşlar karar vermiş durumdayım NAVİGO alıcam zaten pc net dergisinide inceledim bu ay ki konusu GPS ve navigasyon üzerine idi ve test ettikleri Navigo idi hem 3.5 170 tl ye buldum alıcam en azından igo 8 ve başarsoft haritası var üzerinde bence piranha lardan iidir diye bakıyorum ümit ederim yanlış düşünmüyorumdur
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
yok dostum sadece 1 yıl gibi bedava harita güncellenmesi var sonraki harita güncellemelerine para ödüyorsun o kadar
bunun dışında hiçbir ücret ödeme yok
Barıssoft en iyisi bence. Eniştemin arabasında war Ve en kapsamlı donanımlısı sesli olarakta sokağı sokağına söylüyor. ve hangi yolda olursan ol işaretçi hep büyük..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
bende piranha'nın en küçüğünden var. hepsiburada dan 200 ytl ye aldım ve su aralar 185e bile bir yerde vardı sanırım. denemelerim sonucunda gayet basarılı bir çalışması var kullanımı kolay, türkiye sınırları içinde navigasyonu cok güzel... en cok sinir oldugum noktası prizden şarj adaptörü falan yok... motosiklette kullanacağım için pili de max 3 saat dayandıgından, servisteki ustama kontak anahtarı ile acılabilecek çakmak girişi yaptırdım şimdi çok iyi, bir de kappa dan canta aldım depo üstü, sürekli bakmak zor ve tehlikeli, duraklarda, ışıklarda beklerken kolayca takip edilebilir... kulaklık ile yönlendirme de olabilir tabii..
bu gibi chazların bluetooth lu olanları var, bir alternatip bluetooth kulaklıkla da kulanılabilir.
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
arkadaşlar navitech aldım gerçekten güzel bir navigasyon cihazı tavsiye derim başar soft tun haritası mevcut ve 2013 kadar güncellemeler bedava
GARMİN OREGON 550T EL TİPİ GPS
HAVA, KARA, DENİZ, OTOBAN HER KOŞULA UYGUN GARMİN OREGON 550T
Selam ARKADAŞLAR. SIFIR KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ GARMİN OREGON GPS. 3 BOYUTLU TOPO HARİTA, TÜRKİYE VE DÜNYA HARİTASI, 3.2 MP 4X ZOOM DİGİTAL KAMERA, NAVİGATOR, DOKUNMATİK EKRAN, 3 İNCH EKRAN, SD KART KULLANIMI, EL TİPİ, KARABİNALI, DVD/VCD/FOTO GÖSTERİCİ, BLUETOOTH,, MP3/MP4, RADİO, 3D PUSULA, ALTİMETRE, BAROMETRE, YÜKSEK HASSASİYET, NABIZ ÖLÇER, HEM UÇUŞTA HEMDE ARABANIZDA KULLANACAĞINIZ BİR GPS NAVİGATÖR.
FİYAT İÇİN ARAYIN
0532 456 15 71
Outdoor kullanımına uygun olarak tasarlanmış olan Oregon 550 Yüksek Hassasiyetli GPS alıcısı ile outdoor aktivitelerinizin keyfine varacaksınız…
3.2 megapixel dijital kamera, 4x dijital zoom özelliği ile bulunduğunuz yerin sadece kordinatlarını belirlemekle kalmayıp resmini de çekebilirsiniz.
Uydu alışı azaldığı zamanlarda kısa süreli bilgileri kayıt etme ve üç güne kadar kayıtlı bilgileri ve zamanı saklama özelliği olan Hotfix ve IPX7 standartlarına göre su geçirmezlik özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan Oregon 550 Micro SD ile genişletilebilir hafıza, Elektronik Pusula ve barometrik altimetreye de sahip…
Kablosuz diğer cihazlarla iletişim ve bilgi aktarımı, rota, nokta ve iz kaydı yapabileceğiniz Oregon 550’nin pillerle beraber olan ağırlığının 193g. olması da Garmin’in her geçen gün gelişen teknolojisinin sunmuş olduğu kullanım kolaylılarından biri… Dokunmatik ekranı ve 3 boyutlu harita gösterimi ile Oregon 550 Yüksek Hassasiyetli GPS alıcısını outdoor kullanımlarınızda yanınızdan ayıramayacaksınız.
Performans
Boyutlar:5.8 x 11.4 x 3.5 cm
Ekran Boyutları:3.8 x 6.3 cm, 3”
Ekran Çözünürlüğü:240 x 400 pixels
Ekran Özellikleri:Renkli TFT ekran
Ağırlık:192.7 g (bataryalar dahil)
Batarya:2 AA piller (dahil değil)
Batarya çalışma süresi:16 saat
Su geçirmezlik:var (IPX7)
Yüksek hassasiyetli GPS alıcısı:var
Arabirim: USB ve NMEA 0183 uyumlu
RoHS versiyonu:var
Haritalar & Hafıza
Genel dünya haritası:var
Türkiye Haritası:var
Topografya Haritası:var
Harita ekleyebilme özelliği:var
Hafıza:850 MB
Harici hafıza:SD kart ile eklenebilir
Iz nokta kaydı 2000
Rota kaydı:200
İz günlüğü:10.000 noktadan oluşan 200 iz kaydı
Özellikler
Otomatik yönlendirme (dönüş uyarıları):var
Elektronik pusula:var
Barometrik altimetre:var
Geocaching modu:var
Outdoor GPS oyunları:var
Av/Balık takvimi:var
Ay ve Güneş bilgisi:var
Medcezir tablosu:var
Alan hesaplama:var
Custom POIS (ilgi noktaları ekleyebilme özelliği):var
Birimler arası transfer (benzer cihazlar kablosuz olarak ,bilgi paylaşabilme):var
Fotoğraf izleme:var
Dijital Kamera: var, 3.2 megapixel dijital kamera, 4x dijital zoom
Dokunmatik Ekran:var
FİYAT İÇİN ARAYIN
0532 456 15 71
Bu başlığın açılması iyi olmuş. Umarım forum kurallarını ihlal etmiyorumdur. Başarsoft'un en güncel haritasını ve iGo 8.3 içeren tamamen Türkçe Sirf Atlas III çipsetli tertemiz 3.5 inç navigasyon cihazımı 130 TL'ye satıyorum. Kapı numarasına kadar sesli götürebiliyor. 1GB bellek kartı içinde. Hafta içi Mecidiyeköy civarlarında elden teslim edebilirim. İlgilenen arkadaşlar özelden yazsınlar lütfen.
dostum ben mio moov m300 aldim 79 euro cok memnunum hem kucuk tam motora gore takma yeri de tam oldu kolayca cikip takiyorum motora bide cakmak yuvasi taktim.tek problemim gunesli havalarda gps i goremiyorum bunu nasil cozsem bilmem
RIDE or DIE
Arkadaslar eski bi konu ancak yeni konu acmayayim dedim.bende mio moov m300 navigasyon aleti avr ancak avusturya dan sonrasi yok ben buna macaristan romanya bulgaristan Turkiye gigi haritalari nerden bulup nasil yuklesem?
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)