çin motorları neden iyi değildir
Reklamlar
-
24 Ağustos 2009, 02:45
Çelişkiler yumağı çözebilene aşkolsun
* Çinliler olmasa çoğu insan motosiklette tanışamaz ama düzgün kullanıcıları tenzih ediyorum, çoğu apaçi ve zırtapoz takımı da olmazdı.
* Japonlar kendi aralarında sidik yarışına giriyor, o bunu 10bine satarsa ben 12bine satarım gibi italyanmış, almanmış hikaye
* Ucuz mal alacak kadar zengin olur gider bastırır çinliye yolda kalır.
* İkisinin de gözleri çekik diye yılların ar-ge'sine kalitesine 1000tl daha koyup almaz gider korelisini alır. Krankı, cartı curtunu eline alınca servis fiyatlarını görür dudağı uçuklar.
Ben şunu gözlemliyorum, bizim milletimiz mazlumu, 2 kırıtanı sever. Acır sonra başına musallat eder.
Bknz. Popstar Bayhan
Bknz. Nane Nane Ajdar
Bknz. St Kanuni gt250r
Liste uzar gider.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Reklamlar
-
24 Ağustos 2009, 09:55
bu konu bu forumda kaç kere daha tartışıldı bilmem
artık mesajlarımı kopyala yapıştır yapabiliyorum:
smirnofum faysalım çan çin çon yetkili satıcım...
sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda ve de göbeğimi kaşıya kaşıya gülüyor olacağım.
neden mi:
"bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur" demiş atalarımız fekat tohumda bi dandiklik var ise ne kadar bakarsan bak üzüm üzüme baka baka kararmaz.
demem odur ki yer yer zat-ı alim de bu tarz çok kilometre yapmış çin malı motorlarla karşılaşmakla beraber bunların kullanıcılarının pek naif ve halim selim kişilikler olduğu bulgusunu da nazar-ı itibare alaraktan diyorum ki "at sahabısına göre kişner" lakin eşeği boyayıp at deyi yutturmak olmaz. tımarını yemini eksik etmediğinden gayri eşek eşekliğini yapmaya devam eder, yıpranmaz. amma üstüne mondial yazmaklan italyan aygırı da olmaz
millet olarak cevval ve de motoru itip kakaraktan kullanan insanlar olmamızdan mütevellit bu emval-ı china nam meretler bize göre değildir.
-
24 Ağustos 2009, 10:32
hao_asakura adlı üyeden alıntı
önemli olan parçanın nerde ve nasıl üretildiği kaliteli bi çelikle adi çelik arasında çok fark vardır. biri bilmem kaç dereceye kadar ısıtlır daha saf metal kullanılır. daha uzun sürede yapılır. bunun gibi etkenler fiyatı etkiler. dökümün oranları filn
bakınız moto gp ile superbikeın farkı nedir? biri özel yapım biri fabrikasyon. özel yapımın maliyeti çok çünkü kaliteli daha dayanıklı daha performanslı ama piyasaya sürse alan olmaz niye çünkü çok pahalı olur 3 kat 4 kat ama yarışlarda önemli olan kazanmak neyse
pahalıysa keyfinden değil. kaliteli malzeme kullanılıyor. ybr çinde montajlanıyomuş filn diyolar isterse afganistanda montajlasın. fark etmez mal aynı. kontrolden geçiyo nasılsa
çin motoru denilen olay ucuz olduğu için adidir. nikelarda çinde üretiliyo kötü mü yo mis gibi zıpır zıpır giy. sapa sağlam. benim bi adidasım vardı. yürümekten altı eridi yere değiyordum gerçekten değiyordum. ama yanları yeni gibi sapa sağlam.
he ama japonyada daha iyi tesisleri vardır orda monte eder malı daha sağlam olur.
bakım her zaman önemli ama illa kalitee. nokia telefonlar üstünde araba geçiyo bişey olmaz. ben yere atarım hiç bişi olmaz. ama çin malı adi telefonlar oluyo 2 şarjda işi biter.
motorlara fiyat koyarken kafalarından sıkmıyolar. maliyetin belli bi oranında kar koyuyolar.
sen al en iyi mondiali isteediğin kadar iyi bak istersen her gün yağ değiştir. otobandan çıkma.
ben off road yapıyım. redline geziyim. çinden dahha çok dayanır. adamlar tasarlarken mantelitesi farklı oluyo
çin işi olanlar ucuzz olsun diye yapılır
japonlar evladiyelik olsun diye.
aynen katılıyorum...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
24 Ağustos 2009, 13:26
bak! çin malı motor fiyatına rayzink
-
24 Ağustos 2009, 18:23
mete_han adlı üyeden alıntı
memleketteki motokültür ve piyasa çıtasını düşürdüğünüz için sizden nefret ediyorum...
Aşkolsun, ben ise kimseden nefret etmem..Olduğu gibi kabullenmek erdemdir
-
24 Ağustos 2009, 18:51
osbourne adlı üyeden alıntı
Aşkolsun, ben ise kimseden nefret etmem..Olduğu gibi kabullenmek erdemdir
seni herşeye rağmen seviyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Ağustos 2009, 19:15
sence iyi değil mi ?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-ege-turu.html
Bİ bak bakalım Çin MAlı motormla nerelere gitmişim ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
24 Ağustos 2009, 19:19
By_StaR adlı üyeden alıntı
nasıl gidiyorsunuz bu kadar yolu ya helal olsun size be
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Ağustos 2009, 19:25
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
nasıl gidiyorsunuz bu kadar yolu ya helal olsun size be
gürkan abi 3 sene oldu motorumu alalı.. Bakımlarını ihmal etmedim daha ilk aldıgım gün sıktım her yanını. ufak tefek sorunları oldu tabi ki. ama Bide şu durum var. PRoblemsiz sandıgınız JAponların hiç mi masrafı olmuyor sanki yaa?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
24 Ağustos 2009, 19:35
gürkan abi 3 sene oldu motorumu alalı.. Bakımlarını ihmal etmedim daha ilk aldıgım gün sıktım her yanını. ufak tefek sorunları oldu tabi ki. ama Bide şu durum var. PRoblemsiz sandıgınız JAponların hiç mi masrafı olmuyor sanki yaa?
ben memnunum kardeşim pahalı motoru verdilerde kullan madıkmı yani
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Ağustos 2009, 19:43
işte bu ya olay bu abi çin diye yaklaşmamk lazım korkmamk lazım ta baştan amaan çinli bu ya dememk lazım bakımlarını yaptırmak ve adam akıllı kullanmak lazım apachi gibi kullanmamak lazım o zaman dünyanın en dandiği bile olsa sen bakmayı bildikten sora seni götürür getirir
-
24 Ağustos 2009, 19:56
malla bende mondi zc var memnunum iyikide almışım okadarda korkmayın cincancondan yaa
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
24 Ağustos 2009, 21:09
Lucas adlı üyeden alıntı
Motoru toplamışsın, güle güle kullan kazasız belasız
Topladım çok şükür. Sağol kardeşim
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler