o otobüsle şofor 90 ı geçmez çin malı scooter ın km/hız göstergesı gerçegı yansıtmaz zaten bu motorla yavaş gıdersen bozulma korkusu yaşamazsın)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
o otobüsle şofor 90 ı geçmez çin malı scooter ın km/hız göstergesı gerçegı yansıtmaz zaten bu motorla yavaş gıdersen bozulma korkusu yaşamazsın)
Boş işler bunlar kurcalamayın yazasım geldi ama baktım ki daha önce yazmışım
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
mümkündür, hemen satip daha hizli bisey alarak hizini diledigin kadar artirabilirsin.
o motor 80 anca gidiyo
:D
depoya 1 büyük yeni rakı boşalt.. sonra roket
konu hortlamış...saçma...anlamsız...gereksiz...lakin otobüs kısmına takıldım...
o otobüs şu hızı yapmaz...anca şu kadar hız yapar kısmı bence saçma olmuş...o motor kaç yapar/yapmaz beni ilgilendirmez...
belkide sahibi çoktan sattı...ama adam otobüsün yanından geçiyor zaten...otobüs 10 yapıyor olabilir 100de neticede solluyor zaten...oradan yola
çıkıp tahminde bulunmak saçma...haa eğer ferrari olsaydı iş değişirdi...max hız ile bilgi vermez ama en az şu hızda gidiyor olması lazım denebilir...
la aynısı bende wardı 90 km yi geçmiyodu beeee bide sıfır almışdım iyi açmışdım lanet gelsin bu scooterlara
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
2 kişiylede 80 kmh yapmışdım bozulmuş katranı o motorun 9 senedir motor kullanırım 100kmhyi geçen bi scooter görmedim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ici-disli.html
kendi kullandıgım ürün burdan bakabilirsiniz
neyseki otobüsün yanından geçerken çekilmiş bi foto düşünsene orada otobüs yerine bi yaya oldugunu o zaman yayanın 100 le falan gittigimi ortaya çıkıcaktı scoter larda hızı arttırmak biraz maliyetli oluyor malesef bi kaç ayar ile 100 km süratten 140 lara çıkanı ne duydum ne gördüm ancak kayış tertibatının oldugu yeri komple kit halinde degiştirirseniz olabilir örnekleride youtube de var zaten
mengu16
her 100 km de kayış kopartmak istiyosan tabi böyle bi şeçenek de var
scoter hız yapsa nolur,yapmasa nolur? Oldu olacak bide kanat takalım? Şunu sorun scoterle en sağlıklı kaç km ile gidebiliriz? Race motorun varsa sor ötekini.
Skuterla hız yapılır yapılmasına da hızla devir doğru orantıda gideceği için benzin sarfiyatı artar.
Ayrıca varyatördeki bagaları da doğru orantıda ağırlaştırmak motoru rahatlatır,benzinde tasarruf sağlar ama aşırı olmamak şartıyla.
Son olarak hız isteyen farklı motor alsın,skuter keyif ve rahatlıktır.
Benim motorumda 160 ibre var.. Ama 110 da devir kesici devreye giriyor. Maksimum 115 görüyorum.
Hatta geçen araba sollarken sinir oldum. Tam hızlanmıştım 110 la geçiyorum motor bağırırken bi anda sesi değişti, azaldı 110 da kaldı ibre..
Madem 110 devir kesici koyuyon, yapsana şunu 120 ibre.. Ne boş..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Selamün aleyküm arkadaşlar bende çin malı bir motor var 4000 km de geçen gün uzun yol yaptım 2 kişi yaklaşık 150-160 km yaptık motorda herhangi bir sorun yaşamadım bu yolun yaklaşık 60-70 km sini 80-110 km hızla kat ettim motorun periyodik bakımlarını zamanında yaptırmıştım. şuanda bir sıkıntı ile karşılaşmadım 110 km hıza 2 kişi rahatlıkla ulaşabiliyorum.
xınlıng 150 cc
Yaklaşmışım ha xinling ha yiying(YY) ne fark eder şaka gibi bir isim ama çinde yiying adında bir motosiklet fabrikası var. Benzhou YIYING
http://benzhougroup.en.alibaba.com/aboutus.html
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)