gelişim sürücü kursu na bıraktınızmı bunlardan?geçerken ordan alalım boşa bi t-shört parası daha vermeyelim dimi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Kargo parasını kastetmiş Bir tshirt parası daha vermeyelim kargoya diye 'aras sürücü kursuna' bıraktınız mı demiş,gidip oradan alalım kargo parası vermeyelim demiş.Ki aras sürücü kursu diye bir yer yok sanırım,o da belki aras kargodan aklında kaldığı için aras sürücü kursu demiştir,Gelişim demek istemiş ama klavyesi sürçmüştür heralde
3 bilinmeyenli denklem gibi..
Mantıksal yorumum bu..
Eyong un yorumuna bakıp tüm yöneticileri öyle sanmayın lütfen
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bizim arabaya yazdırmıştım folyo ile,
vatandaşın tepkisi çok fazla oluyo..
dostum özür dilerim şaşırdım.aras benim ehliyet aldığım kurstu
gelişim sürücü kursu diyeceğidim normal mt tşört leri orda satılıyorya o bakımdan sormuştum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ----------
tepki derken?iyi yöndemi,kötü yöndemi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
abi bide kargonekon mu çıktı.dur daha öbürüne alışamadık :D
aslında şu yazılabilir dikkat çeker....
"Al Ananıda Sıkıysa Sen Git Benzin İstasyonuna..."
veya
"Pompayı Gördüm..."
geçen tranferini yaptığım Amerikalı turiste bu diyaloğu anlattım..çözemedi benim İngilizce yetmedi belkide...Obama böyle bişey yapsa halk anında bitirir dedi..Adamların tek derdi sağlık reformu...biz hastanelere tedaviye değil ölmeye gideriz dedim şaşırdı...
yuhh kanka be...seni tanımasak dicezki kasten yaptı... adamların kalbine incek lan..İpraamın yanındada aras maras deme çizerler valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abi tepkiden kastim;
Valla Doruu sölüyo la,
Helal sana Yürü,
Adam Haklı Abi,
Kim sesini duyurmuşta sen duyuracaksın...
Genelde bunlar ama nerede park halınde dursam,
ya bana gelip söylüyorlar yada söylene söylene gidiyorlar..
Bence biyerden sonra rahatsız edici..
Ama T-shirt öyle değil istediğin zaman giy-çıkar..
sorma abi ya ibo ya harbidende ayıp olur inşallah görmemiştir nerden kalmışsa aklımda kalmış o lanet kurs işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------
aynen abi biz millet olarak alışmışız geçirilmeye.patlatcan bi kaç istasyonu bak 1 tl yi geçebiliyomu benzin fiyatı
Nerde Abi o seslerin koro halinde çıkacağını bilsem,
bir depo benzin parasına (150-200tl) Afiş bastırır,
ne kadar taşıt varsa yapıştırırım (:
her kafadan farklı bir ses çıkabileceği gibi her korodan da toplu bir ses çıkmayabilir...
bakınız ramazan iftar çadırları ful çekiyor her remazan...bu insanların aslında AÇIZ diye eylem yapmaları gerekmez mi...
Devlet de der ki...
"len siz zaten aç olduğunuz için bu çadırdasınız..."
bizde..."heee doğru..."dağılırız...
Ramazan bu eylem için yanlış zaman demek ki...
bundan istiyorum yha
Havalı Eyong müşterilerle ilgilen bakim..
. he he
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
en pahalı benzin en pahalı yakıt bizde
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ben yeni görüyorum nasıl alabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)