Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum bundan 4 gün önce bizim arkadaşın motosikletini (100cc cup) almak üzere babası felan benim çalıştığım yere geldiler neyse pazarlık başladı 700 tl diyolardı motora motoru biliyorum temiz motor neyse onlar 650'ye indiler ama bizim patron 600 diyo başka bişey demiyo neyse 600 tl'ye anlaştık anahtarı elime aldım dedim bir tur atiyım neyse 1 km kadar gidip geldim (o anki aldığım zevki anlatam) nasıl olsa motor benimdi hep sürecektim,sonra motoru dükkanın önüne çektim devrini seneye alacağımıza anlaştık nerden aklına geldiyse bizim patron bide babanı arıyalım dedi bende gerek yok o zaten bişey demiyo dedim (gerçektende ben karışmıyom diyodu ama) illa arıyacam dedi neyse aradı ve işte o an babam telefonda motosiklet almama karşı olduğunu müsadesinin olmadığını söyliyince o an hayallerimin yıkıldığı an oldu ve elimden anahtarı aldılar. O an kalbimin içinde tarifi mümkün olamayan acı bir duygu vardı Babama duyduğum öfkenin haddi hesabı yoktu iki kelimeyle bütün uğraşlarımı mahvetmişti o gece hiç uyuyamadım sonrasında ise 18 yaşıma geldiğimde reşit olacağıma göre bana kimsenin karışamayacağına karar verdim şimdi ise gel bir sene gel diyom içimden