Parayı da Bilgiyi de Sevgiyi de paylaşın(Shuleye)
Reklamlar
-
20 Ağustos 2009, 16:23
Geçen gün Çingene ile çıktık şöyle bir dağ bayır havası almaya. Memleketimin ağaçlarında şeftaliler ne kadar büyümüş , kavunları ne kadar kokuyor,İncir ballandı mı, üzümler tatlandı mı, Armut dalda sulanmış mı keşfine çıktık. Yalova feribotuna bindik hemen yanımıza İri bir enduro geldi . Baktım bizim Çingene ile kırıştırma başladı aralarında hemen. Haliyle iki Motosikletçi de yan yana gelince doğal tanışma seremonisi ardından . Arkadaşın 2 hafta önce Nepalden geldiğini 3 ay önceden de Nijerya ya gittiğini öğrenince çok sevindim.Bu Gezilerdeki fotoları ve anıları nerde paylaştığını sorduğumda hayal kırıklığına uğradım. Bu arkadaş son gezide sadece 15 foto Nijeryada da 10 foto çekmiş. Hiçbir sitede de paylaşmamış.
Parayı kazanın ,Bilgiyi her şekilde öğrenmeye çalışın, sevgiyi kazanmanın her yolunu deneyin. Ama en sonunda Lütfen paylaşın arkadaşlar. Parayıda, Bilgiyide sevgiyide paylaşmadıktan sonra Ne diye onları kazanmak için uğraşayım.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Reklamlar
-
20 Ağustos 2009, 16:33
niye shule ye onu ben acıklıyım ozaman:fikri veren benim ben böle gezilerimi gürültü yaparak anlatıyorum adamın biri taa nerelerı gezmiş 1 kare foto paylaşmamış demesı, bende paylaşmadıktan sonra ne önemi var bencilllik bu demem üzerine; Parayıda, Bilgiyide sevgiyide paylaşmadıktan sonra Ne diye onları kazanmak için uğraşayım
düşüncesiyle bu topik acıldı.
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
20 Ağustos 2009, 16:53
darkeagle adlı üyeden alıntı
Geçen gün Çingene ile çıktık şöyle bir dağ bayır havası almaya. Memleketimin ağaçlarında şeftaliler ne kadar büyümüş , kavunları ne kadar kokuyor,İncir ballandı mı, üzümler tatlandı mı, Armut dalda sulanmış mı keşfine çıktık. Yalova feribotuna bindik hemen yanımıza İri bir enduro geldi . Baktım bizim Çingene ile kırıştırma başladı aralarında hemen. Haliyle iki Motosikletçi de yan yana gelince doğal tanışma seremonisi ardından . Arkadaşın 2 hafta önce Nepalden geldiğini 3 ay önceden de Nijerya ya gittiğini öğrenince çok sevindim.Bu Gezilerdeki fotoları ve anıları nerde paylaştığını sorduğumda hayal kırıklığına uğradım. Bu arkadaş son gezide sadece 15 foto Nijeryada da 10 foto çekmiş. Hiçbir sitede de paylaşmamış.
Parayı kazanın ,Bilgiyi her şekilde öğrenmeye çalışın, sevgiyi kazanmanın her yolunu deneyin. Ama en sonunda Lütfen paylaşın arkadaşlar. Parayıda, Bilgiyide sevgiyide paylaşmadıktan sonra Ne diye onları kazanmak için uğraşayım.
abi bizim tükkan ekibi bir gecede 200 resim çekiyo...
shule adlı üyeden alıntı
niye shule ye onu ben acıklıyım ozaman:fikri veren benim
ben böle gezilerimi gürültü yaparak anlatıyorum adamın biri taa nerelerı gezmiş 1 kare foto paylaşmamış demesı, bende paylaşmadıktan sonra ne önemi var bencilllik bu demem üzerine;
Parayıda, Bilgiyide sevgiyide paylaşmadıktan sonra Ne diye onları kazanmak için uğraşayım
düşüncesiyle bu topik acıldı.
açıklama için çok teşekkürler ben daha farklı anlam yüklemiyim diye ekşi sözlüğe bile baktım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
20 Ağustos 2009, 16:53
feysbuka koyacak poz yakalamak için yaşayanlar var.
herkesin kendi tercihi bence, ortalık paylaşım kirliliğinden geçilmiyor zaten
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
20 Ağustos 2009, 16:54
hell24 adlı üyeden alıntı
abi bizim tükkan ekibi bir gecede 200 resim çekiyo...
açıklama için çok teşekkürler ben daha farklı anlam yüklemiyim diye ekşi sözlüğe bile baktım...
ekşisözlüğe ne diye baktın
-
20 Ağustos 2009, 16:55
shule adlı üyeden alıntı
ekşisözlüğe ne diye baktın
shulenin başka bir anlamı var lan dedim kendi kendime...
bu muhammet abi beni paronayak etti...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
20 Ağustos 2009, 17:05
hell24 adlı üyeden alıntı
shulenin başka bir anlamı var lan dedim kendi kendime...
bu muhammet abi beni paronayak etti...
-
20 Ağustos 2009, 17:06
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
20 Ağustos 2009, 17:06
Geçtiğimiz pazar günü benim 125 KT ile 605 km yol yaptım. Bir çinli ile bu kadar yol yapma konusunu açmak ilginç olabilirdi. Ben de yola çıkmadan önce KM göstergemin resmini, motorumun 3-5 poz fotosunu, benzin alırken pompacı ile birlikte bir resmini, yolda zırtp pırt durup tabela yanında motorumun resmini çekmek ve burada yayınlamak isterdim. Ama inanın bunları yapmak çok zor geldi Ve gittiğim yerde çektiğim 5-6 resimden başka birşey yok şu an elimde. Bunun da nesini paylaşayım mesela.
-
20 Ağustos 2009, 17:07
ben sana bişi demiyorum abi...
sen git çiçekleri sula...
-
20 Ağustos 2009, 17:10
abi bende pek fazla resim çekemiyorum. taki son gezime kadar.
ondan önce bildiklerimi aklıma saklıyordum
fakat gördümki ben gezdiğim yerleri insanlarla paylaşınca insanların içinde daha bir merak oluyor. sanki kamçılıyor
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
20 Ağustos 2009, 17:13
Levsy adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz pazar günü benim 125 KT ile 605 km yol yaptım. Bir çinli ile bu kadar yol yapma konusunu açmak ilginç olabilirdi. Ben de yola çıkmadan önce KM göstergemin resmini, motorumun 3-5 poz fotosunu, benzin alırken pompacı ile birlikte bir resmini, yolda zırtp pırt durup tabela yanında motorumun resmini çekmek ve burada yayınlamak isterdim. Ama inanın bunları yapmak çok zor geldi
Ve gittiğim yerde çektiğim 5-6 resimden başka birşey yok şu an elimde. Bunun da nesini paylaşayım mesela.
Gittiğin yerde hiçmi birşey yoktu . En önemliside nereye gittiğinide mi bilmiyorsun 605 km. Hadi bilmeden çıktın yola ,mevlam kayıra diye aç bir topik ne yaptın ne ettin belki senin her zaman gördüğün şeyleri bizler burda hiç göremiyoruz . Paylaşın arkadaşlar paylaştıkça bilgimizde görgümüzde artacak.
-
20 Ağustos 2009, 17:17
Gittiğin yerde hiçmi birşey yoktu . En önemliside nereye gittiğinide mi bilmiyorsun 605 km. Hadi bilmeden çıktın yola ,mevlam kayıra diye aç bir topik ne yaptın ne ettin belki senin her zaman gördüğün şeyleri bizler burda hiç göremiyoruz . Paylaşın arkadaşlar paylaştıkça bilgimizde görgümüzde artacak.
ben bizkisi fazla birşey görmüyor. sayehat sırasında arkada uyuyor
-
20 Ağustos 2009, 17:21
yt_servan adlı üyeden alıntı
ben bizkisi fazla birşey görmüyor. sayehat sırasında arkada uyuyor
Artçın arkada uyuyormu?
-
20 Ağustos 2009, 17:33
sorma utanmasa ruya bile görecek
-
20 Ağustos 2009, 17:43
Paylaşın arkadaşlar paylaştıkça bilgimizde görgümüzde artacak.
Haklısın bundan sonra paylaşmaya çalışalım tembellik yapmayıp
-
20 Ağustos 2009, 17:49
yt_servan adlı üyeden alıntı
abi bende pek fazla resim çekemiyorum. taki son gezime kadar.
ondan önce bildiklerimi aklıma saklıyordum
fakat gördümki ben gezdiğim yerleri insanlarla paylaşınca insanların içinde daha bir merak oluyor. sanki kamçılıyor
kamçılıyor derken başkanım? fetiş gezilerdenmi hoşlanıyoruz
-
20 Ağustos 2009, 17:51
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
20 Ağustos 2009, 17:51
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
kamçılıyor derken başkanım? fetiş gezilerdenmi hoşlanıyoruz
Emin konuya direkt damardan girdin helal olsun yani
-
20 Ağustos 2009, 18:03
Emin konuya direkt damardan girdin helal olsun yani
espri bir an evvel kana karışsın diye damardan verdim abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler