harbiden ölmemiş heededikodu kötü bişiy
ah canım vah canımı söyleyen eleman ölmüş olabilir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bu nerden çıktı şimdi ya adam en son okan bayülgenin programına çıkmıştı mart ayı gibi zannediyorum almanyada yaşıyordu ondan eminim zannetmem...
http://www.loxol.tv/videoizle_dbe6d6...anim-Vah-Canim
Kızın birinde pembe mont vardı yaaaaaaaaaa...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
napıonuz ya siz :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Abi sorma ya bi topic actık nerelere geldi gene
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ya shaggy nin klibini ni kınıyorum bir şimdi onların yaşadığı hayatsa bizimkisi ne bu ne biçim bi hayat of of akşam yat sabah kalk hafta sonları bi tek bi action oda olursa anladınız vallaha moralim bozuldu ya çekip gidicem buralardan 2 neden racing nie chopper değil hayat o ya biz tavuk gibi yaşıyoruz söz meclisten dışarı ben içimden gelenleri söledim
"yaşasın shagy ölmemiş kalbimizde yaşıyor"
YAw beyler-bayanlar alemin pafküfçüsünden bize ne yaa...
bu amerika değilmi savaş çıkartmak için ikiz kulelerini vuran saddamı irana karşı kullanıp sonra onu devirmek için ıraka giren. bu adamların yaptıklarına inanıcan da söyeldiklerine inanmıycan.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
klipteki herşey çok güzel...gerçi ben sadece 1 yle ilgilendim ama sölemem
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
shaggy gibi değerli bi sanatçının insanları kasksız motosiklete binmeye teşvik edecek bi klip çekmesi yanlış bence. gerçi bu kadar güzel bi klip çekmesi başlı başına yanlış.. bu ramazanda pastırma sucuk reklamı gibi bişiy kardeşim alanı var alamayanı var )
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)