Nerde müstechen bir haber var hiç kaçırmıyorsun ha
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bu konuyla ilgili facebookta video da paylaşılıyodu..
hatta youtube de de var..
paylaşım için teşekkürler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Konu başlıgı sapıtmış nerelere varmış....Ben ce bu konuyu özüne dönderelim. Tartışılan Artcı, yolcu, ladik yada labik, vs her neyse onun için yeni konu acalım... Buradan yetkililere sesleniyorum... Kaybolmayan sakız yapınn...:-))
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şeyyy.. ben de alabilir miyim
Sahi ya bunlar niye kask takmıyokine...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------
Artçı yani
Artçı yetmiyor bencede...
Yanda oturana yancı, arkada oturana arkacı(tehlikeli,cinsel çağrışım yapabilir. Ama o Sizin fesatlığınız), otostopçuyada sinek diyelim, Türkçeye de uygun
Diğerlerinede siz uydurun benden bu kadar
http://sozluk.sourtimes.org/?t=dil+d...ulan+kelimeler
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Susuyorum, zira hanım bekliyor sinemaya gidicez vaktim dar, yazamayacağım gönlümce yazılarımı, aktaramayacağım özgürce fikirlerimi. Sevgilerimi sunamayacağım konunun sahibine..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------
Not : Artçı yerine arkıç diyelim. Benimde kişisel önerim budur. Açılımını ana haber bültenindeki açılımdan hemen sonra yapacağım
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)