en kötü kazan bu olsun ..
en kötü kazan bu olsun ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Ne zaman düşeceksin diye merakla bekliyorduk, muradımıza erdik.
Geçmiş olsun.
Düşmeyen motosiklet kullanıcısı yoktur. Herkesin başına gelir.
Düşelim de böyle düşelim.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Gecmiş olsun...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Dudağımda uçuk çıkmış
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın,bu cebeci kefkenden sonra degilmi? ufak kefken adası filan vardı oraların yolları dogru düzgün degil,dikkatli gitmek gerekiyor birde heryere millet hız yapmasın diye halat germişlerdi hala duruyormu onlar?,o yollarda dolmuş şöförleri ralli yapar gibi gidiyordu kandıradan kefkene vardıgında için dışına çıkmış oluyordu,
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
arkadaşlar dedem rahatsızlandı onun yerine dükkana bakmak zorunda kaldım 3 gündür mt ye giremedim motorda bişey yok galiba tamda bakamadım hepinize çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 AM ----------
korumasız derken düştüğüm yani yara aldığım yerlerimde koruma yoktu zaten onun için yaralandım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:54 AM ----------
evet orası halatlar hala duruyo 10 metrede bi halat dolmuş şöförleri aynı şekilde ralliye devam
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
geçmiş olsun bende 25le falan düştüm 1 ay önce ilk milli olmamdı benimde
düştüğüme çok mutluyum aşırı korku vardı o zamanlar şuan çok rahatım
geçmiş olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
Geçmiş olsun Anıl aman dikkatli ol.
hepinize tekrar çok teşekkürler
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)